HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

8 çocuğunu boğarak öldüren kadına 9 yıl hapis

Yeni doğan sekiz çocuğunu öldürmekten suçlu bulunan Dominique Cottrez adlı kadın, dokuz yıl hapis cezasına çarptırıldı.

8 çocuğunu boğarak öldüren kadına 9 yıl hapis

51 yaşındaki kadın bahçeye gömdüğü bebeklerini, ensest ilişki yaşadığı babasından olabileceği şüphesiyle öldürdüğünü söylemişti. Fransa'da yeni doğan sekiz çocuğunu öldürmekten suçlu bulunan Dominique Cottrez adlı kadın, dokuz yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Lille kenti yakınlarındaki Villers-au-Tertre'de yaşayan kadın evinde gizlice dünyaya getirdiği çocuklarını boğarak öldürdüğünü 2010 yılında itiraf etmişti.

Savcılık, 51 yaşındaki kadın için 18 yıl talep etmişti. Ancak avukatları Dominique Cottrez'in akli durumunun yerinde olmadığını savunmuştu.

8 yaşından beri babasının tecavüzüne uğradığını söyleyen Cottrez, ileri yaşlarda, hatta evlendikten sonra da bu kez kendi rızasıyla babasıyla ensest ilişkisini sürdürdüğünü belirtmiş, çocukları babasından olabilecekleri korkusuyla öldürdüğünü savunmuştu.

Dava dosyasına göre ise, kadının hem iki yetişkin kızının hem de bahçeye gömdüğü bebeklerinin kocasından olduğu belirlendi.

Babayla ensest ilişki

Cottrez, ilk duruşmada babasıyla olan ilişkisinden söz etmedi.

Obez olan Cottrez, küçük yaştan beri kilo sorunu olduğunu ve okulda bu yüzden diğer çocukların kendisiyle alay ettiğini anlattı.

Cottrez, aşırı kilolu olduğu için yakınlarının hatta doktorların hamile olduğunu anlamadığını, doğurduğu çocukları havlularla boğduğunu söyledi.

Bebek cesetlerinin ikisinin Cottrez'in anne-babasının eski evinin bahçesinde, diğerlerinin de kendi evinde bulunduğu belirtiliyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler