HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

90 yaşındaki kadın 41,8 milyon doları kumarda kazandı, davada kaybetti

ABD'nin Illinois eyaletinde 90 yaşındaki Pauline McKee adlı bir kadın, slot makinesinde 41 milyon 800 bin dolar kazandı. Ancak McKee mahkeme kararıyla parayı alamadı.

90 yaşındaki kadın 41,8 milyon doları kumarda kazandı, davada kaybetti

ABD'nin Illinois eyaletinde 90 yaşındaki bir kadın, slot makinesinde 41 milyon 800 bin dolar kazandı ama mahkeme kararıyla parayı alamadı.

13 torunu olan Pauline McKee, bir kumarhanede Miss Kitty oyununu oynarken 185 kredi yani 1,85 dolar kazandı. Ama ekranda 41,797,550.16 milyon dolar değerinde ödül kazandığını söyleyen bir mesaj çıktı.

Kumarhane, bilgisayarda bir aksaklık olduğunu söyleyerek, McKee'ye ödeme yapmayı reddetti. Pauline McKee kumarhane aleyhine dava açtı. Ancak Iowa Yüksek Mahkemesi davada onu haksız buldu.

McKee Chicago Tribune gazetesine yaptığı açıklamada, "Tabii o kadar az para veren bir makineden bu kadar büyük bir ödül çıktığı için başından beri şüphelerim vardı.Çocuklarıma mali açıdan yardım edebilmeyi umuyordum ama kısmet değilmiş." dedi.

'Arıza halinde tüm ödemeler geçersiz'

Kumarhaneden yapılan açıklamada, ekranda yazılı kurallarda açıkça "Arıza halinde tüm ödemeler geçersizdir" dendiği belirtildi.

Iowa Yarış ve Oyun Komisyonu (IRGC) söz konusu makineyi bağımsız bir laboratuarda inceletti. Uzmanlar, yazılımın 10 bin dolara kadar ödül sağlamak için programlandığını kaydetti. Ama milyonlarca dolarlık ödül mesajını nasıl verebildiğini anlayamadılar.

Makine üreticisi Aristocrat Technologies şirketinin yetkilileri ise bu tür hataların farkında olduklarını ve "zaman içinde yıpranmanın bu tür nadir olayları mümkün kılabildiğini" kaydetti.

Hangi Kötü Alışkanlığın Pençesine Yakalanma İhtimalin Daha Yüksek?


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler