HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ABD bu fotoğrafı konuşuyor

Soğuk ve kar fırtınasıyla mücadele eden ABD bugünlerde sokakta çekilmiş bir fotoğrafı konuşuyor.

ABD bu fotoğrafı konuşuyor

Aniden ortadan kaybolan 20 yaşındaki gencin izi, gazetede yayımlanan bir fotoğraf sayesinde bulundu. Uluslararası haber ajansı AP muhabiri Jacqueline Martin geçtiğimiz Cumartesi günü ABD'nin başkenti Washington'un kar fırtınasından nasıl etkilendiğini görüntülemek için sokakta 126 adet fotoğraf çekti.

Bir karede ise sokaklarda yaşayan bir adam yer alıyordu. 20 yaşındaki Nicholas Simmons üzerinde bir bataniye ile ısınmaya çalışıyordu. Amerikan "USA Today" gazetesi, ülkeyi vuran kar fırtınasını en doğru yansıtacağı düşüncesiyle Nicholas Simmons'un yer aldığı fotoğrafı sayfasına bastı.

Oysa Washington'un göbeğinde sokakta yaşamak zorunda kalan Nicolas Simmons'un başka bir hikayesi vardı. ABD'nin New York eyaletine bağlı 96 bin nüfuslu Greece kentinde yaşayan Nicolas Simmons 1 Ocak'ta ortadan kaybolmuştu. Ailesi onu her yerde arıyordu.

"USA Today" gazetesini satın alan aile, her yerde aradıklarını oğlunu gazetede yer alan bir haberde bulmuştu. Anne Michelle Simmons, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir sayfa açarak oğlunun fotoğrafını paylaştı ve bu fotoğrafı çeken kişinin kendileriyle iletişime geçmesini istedi. Fotoğrafın AP haber ajansı tarafından gazetelere servis edildiği anlaşıldıktan sonra muhabir Jacqueline Martin'e ulaşıldı. Martin fotoğrafı Washington'da çektiğini belirtti ve kısa bir aramadan sonra aile 1 Ocak'tan beri kayıp olan 20 yaşındaki oğulları Nicolas Simmons'a ulaştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler