HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ABD'de alışveriş merkezinde silahlı saldırı

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentinde bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı düzenlendiği, dokuz kişinin yaralandığı bildirildi.

ABD'de alışveriş merkezinde silahlı saldırı

WASHINGTON (AA) -Polis Şefi Martha Montalvo, düzenlediği basın toplantısında, saldırganın bir avukat olduğunu ve çalıştığı firmayla çeşitli sorunlar yaşadığını bildirdi.

Montalvo, kentin güneybatısındaki alışveriş merkezi Weslayan & Bissonnet'te gerçekleşen saldırıda, saldırganın vurularak öldürüldüğünü açıkladı.

"Saldırının bir terör saldırısı olup olmadığı"na ilişkin açıklama yapamayacağını belirten polis şefi, saldırganın yerel polisler tarafından tanındığını ve zanlının arabasında çok sayıda silah ele geçirildiğini söyledi.

Saldırıda yaralanan 9 kişiden 6'sının hastaneye kaldırıldığı, içlerinden birinin durumumun ağır olduğu, diğer üç yaralıya müdahalenin ise olay yerinde yapıldığı bildirildi.

ABD'nin Seattle kentine yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta yer alan Burlington'daki bir alışveriş merkezinde 23 Eylül'de düzenlenen silahlı saldırıda da 4'ü kadın, 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler