HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Abdest bozmayan' oje

Düsseldorf'ta düzenlenen Uluslararası Güzellik ve Kozmetik Endüstrisi Fuarı'nda (Beauty International) sektörün son yenilikleri tanıtıldı.

'Abdest bozmayan' oje

Almanya'nın Düsseldorf kentinde açılan güzellik fuarına katılan Emmi-Nail firmasının sahibi Bülent Emekçi, oje kullanıp hem de abdest almak isteyen kadınlar için ürettikleri iki yeni ürünü tanıtırken buna Avrupa'da yaşayan Müslüman kadınların büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Düsseldorf'ta düzenlenen Uluslararası Güzellik ve Kozmetik Endüstrisi Fuarı'nda (Beauty International) sektörün son yenilikleri tanıtıldı. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği fuarda kozmetik, ayak ve tırnak bakımı ile güzellik ve sağlık bölümleri yer aldı. Frankfurt kenti yakınlarındaki Mörfelden-Walldorf'da tırnak ürünleri, oje ve makyaj malzemeleri üreten Emmi-Nail firmasının sahibi Bülent Emekçi, abdest bozmadan kullanılabildiğini öne sürdüğü yeni ojelerini tanıttı. Emekçi, stantlarına özellikle Türk ve Müslüman kadınların gösterdiği büyük ilginin kendilerini şaşırttığını söyledi. 2004 yılından beri tırnak malzemeleri ve oje ürettiklerini belirten Emekçi şunları söyledi:

"Şu an ürettiğimiz 2 bin 600 çeşit ürünümüz var. Bunların hepsini Almanya'da üretip Avrupa ve Amerika başta olmak üzere tüm dünyaya ihraç ediyoruz. Normal tırnak üzerinde Asya'dan getirdiğimiz kurutulmuş çiçeklerle adeta bir sanat yaratıyoruz. Özellikle Türk pazarı için abdest sorununu aşmak için özel ojelerimiz var. Yakında piyasaya süreceğimiz 'Bahar' seti ile 3 hafta, 3 hafta hatta gerekirse 1 günde etiket gibi soyulan ojeler olacak. Özellikle bu ürünle ilgili Türkçe bir isim seçtik ve tanıtım amaçlı cüzi bir fiyatı olacak. Böylece abdest almak ve aynı zamanda oje kullanmak isteyen kadınlara da böyle bir hizmet vermek istiyoruz. Yakında bu konuda Türk medyasında geniş çaplı tanıtımlarımıza başlayacağız."

"ABDEST BOZMAYAN" OJE

İşadamı Bülent Emekçi, ojenin kullanımı hakkında ise şu bilgileri verdi:

"Birinci tür ojede tırnağa bir kat özel madde ve üzerine oje sürülüyor, ojenin üzerine tekrar özel madde sürülüyor ve kurutuluyor. Abdest alınacağı zaman bu oje çıkarılmak istediğinde sette bulunan özel bir sıvı yapılan bu ojeye sürüldüğünde, oje bir etiket gibi kolayca tırnaktan sökülebiliyor. İkinci üründe ise tırnağa hiçbir kimyasal madde sürülmüyor, yumuşak törpü şeklindeki alet tırnağa sürtüldüğünde tırnakta oje sürmüş gibi parlatıcı bir etki yaratıyor."

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler