HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ABD'nin arap güzeli striptizci çıktı

ABD’de önceki gün Las Vegas kentinde düzenlenen yarışmada, 2010 ABD güzeli seçilen 24 yaşındaki Arap asıllı Rima Fakih’in tacı geri alınabilir.

ABD'nin arap güzeli striptizci çıktı

NEW YORK (ANKA) - ABD’de önceki gün Las Vegas kentinde düzenlenen yarışmada, 2010 ABD güzeli seçilen 24 yaşındaki Arap asıllı Rima Fakih’in tacı geri alınabilir.

[

****](https://www.mynet.com/ilk-musluman-miss-amerika-2530213-myvideo)

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/abd-nin-arap-guzeli-striptizci-cikti-abd-nin-arap-guzeli-striptizci-cikti/5922/152298/)

Fakih'in, üç yıl önce bir radyo’nun düzenlediği 'Stripper 101' adlı yarışmasına katılan striptizci adayı kızlardan biri olduğu ortaya çıktı. Radyonun internet sitesinde Fakih’in striptizci kız fotoğraflarının yayınlanmasının ardından, ABD'de güzelinin tacının geri alınıp alınmaması tartışılıyor.

Amerika'nın yeni güzellik kraliçesinin göğüslerine sıkıştırılmış dolar bankonotları ile sahnede dans ederken çekilen fotoğraflarının da yayınlanmasının ardından Amerikan halkı, Fakih konusunda iki ayrıldı. Fotoğrafların yarışmada çekilen fotoğraflar kadar masum olduğunu savunanların yanı sıra, Fakih’in tacının mutlaka geri alınması gerektiğini savunanların görüşü de "Striptizci olmak için yarışmaya katılmanın bile çok büyük bir skandal olduğu" şeklinde.

Radyo’nun yetkilileri Miss America Güzellik yarışması yetkililerinin konuyla ilgili kendilerinle temasa geçtiklerini belirterek, ilgililere bazı bilgiler ve ek fotoğraflarlar verdiklerini açıkladılar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler