HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akılalmaz işkence: Kestikleri cinsel organını yedirmişler

İngiltere'de 2 çocuk babası Jimmy Prout, işkenceye uğradı. Dişleri çekiçle kırılıp vücudu morarana kadar dövülen adama cinsel organını da yedirdiler. Caniler vahşetin fotoğraflarını da sosyal medyaya attılar. Jimmy Prout'un sosyal medayadan paylaşılan görüntülerinin arkadaşları tarafında yapıldığı düşünüldü ve ciddiye alınmadı.

İngiltere'nin Kuzey Tyneside bölgesinde 45 yaşındaki Jimmy Prout isimli iki çocuk babası adamın yaklaşık bir buçuk yıl önce cesedi parçalanmış halde, çöplük alanda bulundu. Olayla ilgili biri erkek 4 kişi yakalanarak cinayet suçundan yargılanmak üzere hapse atıldı.

Jimmy Prout Ekim 2015 yılında kaçırıldı. Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde adamın 26 yaşındaki Ann Corbett tarafından kaçırıldığı açıkça görülüyor.

KIRIK DİŞLERİNİ GÖSTERMEK İÇİN GÜLDÜRÜP FOTOĞRAF ÇEKMİŞLER

Ardından olanlarsa inanılır gibi değil. Adama aylarca işkence edildi. Dişlerine çekiçle vuruldu. Göz çevresi siyaha dönmüş, vücudu darp edilmekten mosmor olmuş bir halde adamın fotoğrafları çekildi. Üstelik o fotoğraflar Facebook hesabından "Çenem darp edildi", "Vücudum darp edildi. Çenem darp edildi. Omuzlarım darp edildi" gibi iletilerle paylaşıldı. Zavallı adamın kırık dişlerini göstermek için güldürüp fotoğrafını çektiler.

ÖÇ ALMAK İÇİN YAPMIŞLAR

Korkunç işkence ve cinayetin arkasında ise 43 yaşındaki Zahid Zaman isimli bir adamın olduğu, adamın kurduğu küçük çaplı örgütle birlikte tüm bunları yaptığı ortaya çıktı. Zahid Zaman'ın, Jimmy Prout'un tutulduğu eve girip çıkarken görüntülendiği güvenlik kamerası görüntüleri de bulunuyor.

Kan donduran olayın sebebi ise Zaman'ın, Prout'un adının karıştığı bir hırsızlık olayıyla ilgili adamdan öç almak istemesi olduğu iddia ediliyor.

Kan donduran cineyetin aydınlatılmasıyla 26 yaşındaki Ann Corbett ve 43 yaşındaki Zahid Zaman cinayet suçundan, 50 yaşındaki Myra Wood ile 56 yaşındaki Kay Rayworth ölüme sebebiyet verme ve cinayet delillerini temizleme suçlarından yargılanmak üzere hapse gönderildi.