HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Almanya'da dillere destan düğün

Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde Erkan Aksu ile Mine Pektaş çiftinin düğününe bini aşkın davetli katıldı.

Almanya'da dillere destan düğün

Temel ELCİVAN/GELSENKİRCHEN, (DHA)-Almanya'da yaklaşık 25 yıl gazetecilik yapan ve bir süredir Türkiye'de siyasete atılan Reca Aksu'nun oğlu Erkan ile Pektaş ailesinin kızları Mine, dün aksam gerçekleştirilen muhteşem düğünle evlendi. Damat babası 25 yıllık gazeteci ve Türkiye'de bulunan Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Sekreteri olunca, düğün salonu da davetlilerce tıka basa dolduruldu. Düğün sırasından Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu(AABK) veAlevi Bektaşi Federasyonu başta olmak üzere, çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının gönderdiği tebrik mesajları okundu. Düğün de davetliler çalınan Türk müzikleri eşliğinde halaylar oynarken, sanatçı Kazım Kalaycı da türküleriyle salonu coşturdu.

Gelin Mine ile damat Erkan'ın arkadaşlarıyla pistte bol bol oynadığı kameralara yansıdı. Gelin ve damat kendileri için hazırlanan yedi kat pastası keserek bir birlerine yedirirken, davetliler de yeni çifti alkış yağmuruna tuttu.

Düğünde sahneye çıkarak bir konuşma yapan damat babası Recai Aksu, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp salonu dolduran dostlarına ve tebrik mesajı gönderen kurumlara tek tek teşekkür etti. Düğün geç saatlere kadar coşku içinde devam etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler