HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Almanya'da kayıp Türk'ün kemikleri bulundu

Almanya'nın Hattingen kentinde, Katzenstein adlı ormanlık bölgede bulunan kafatası ve kemiklerin 4,5 yıl önce kaybolan Reşat Özdemir'e ait olduğu bildirildi.

Almanya'da kayıp Türk'ün kemikleri bulundu

Polisin verdiği bilgiye göre, 8 Kasım Salı günü ormanda yürüyüş yaparken kafatası bulan kişi kişi, polise haber verdi. Bölgede yapılan aramada kemikler ve yıpranmış bir dosya bulundu.

Dosyanın içinden 5 Nisan 2012 tarihinden bu yana kayıp olan 28 yaşındaki Reşat Özdemir'e ait evrak çıktı. Öldürülerek gömüldüğü düşünülüyorReşat Özdemir kaybolduğu gün saat 19.00'da bir tanıdığı ile buluşmak ve daha sonra Gelsenkirchen'de bir elektronik mağazasına gitmek üzere evden çıktı.

Eve dönmemesi üzerine 6 Nisan 2012 tarihinde Reşat Özdemir'in eşi polise giderek kayıp ihbarında bulundu. O günlerde polisin yaptığı araştırmada, iki çocuk babası Reşat Özdemir'in tefecilik yaptığı ve şüpheli bağlantıları olduğu tespit edildi.

KEMİKLER ADLİ TIP'TA İNCELENECEK

Ancak yoğun aramalara rağmen Özdemir'in izine rastlanamadı. Hattingen polisi, Reşat Özdemir'in kaybolduktan hemen sonra öldürüldüğü ve cesedinin daha sonra kemiklerinin bulunduğu bölgeye gömüldüğünden yola çıkıyor. Kemikler incelenmek üzere Essen Adli Tıp'a götürüldü.

Özdemir'in telefonunun en son Bochum kentinde kullanıldığı ve kendisinin kaybolduğu gün Velbert kentinde otomobilden inerken görüldüğü bildirildi.

Şimdi olayı cinayet soruşturmasına dönüştüren polis, kaybolduktan sonra Reşat Özdemir'i görenleri veya cinayet hakkında bilgisi olanları arıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler