HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anaokulu öğretmeni bebeği boğarak öldürdü

Çin'de bir anaokulu öğretmeni zorla uyutmaya çalıştığı bebeği boğarak öldürdü. O anlar kameralar tarafından saniye saniye böyle kaydedildi.

Çin'in Gansu eyaletine bağlı Dunhuang kentindeki bir anaokulunda, anaokulu öğretmeni, çocuğun başını bacağının altına alıp bastırarak zorla uyutmaya kalktı. Uzun bir süre çırpınan çocuk boğularak hayatını kaybetti. O dehşet anları okuldaki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kamera görüntülerine göre, çocuklardan birini uyutmakta zorlanan anaokulu öğretmeni kadın öfkeye kapılarak önce çocuğu bir süre sarstı. Gözü dönen öğretmen daha sonra çocuğun başını bacağının altına sokup baldırıyla üstüne bastırdı. Görüntülere göre nefes alamayan çocuk uzun bir süre kurtulmak için çırpındı. Kadın öğretmen ise hiçbir şey olmamış gibi bastırmaya devam etti. Ancak bir süre sonra çocuk tamamen hareketsiz kalarak hayatını kaybetti.

Diğer bir öğretmen ise hemen arkasında gerçekleşen vahşetten habersiz olarak başka bir çocuğu uyutmaya çalışmaya devam etti. O dehşet anlarından geriye bu görüntüler kaldı. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler