HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anonymous'tan korkutan kehanet: 3. Dünya Savaşı bir sene içinde çıkacak

Dünyaca ünlü aktivist-hacker grubu Anonymous'tan korkutan iddia... '3. Dünya Savaşı bir sene içinde çıkacak' diyen hacker grubu, savaşın sebebinin ise Kore’de yükselen füze tansiyonu olacağını belirterek “Küresel anlamda gerçekleşecek ekonomik ve çevresel yıkıma hazırlanın" mesajı verdi. Anonymous'a göre bu savaşa 'bütün dünya mecburen dahil olacak.' Anonymous, Çin’in Amerika ve Kuzey Kore arasında kalıp stratejik davranmaya çalıştığını fakat sabırlarının tükeneceği kanısında.

Hacker grubu Anonymous, YouTube hesabından yayınladığı videoda, yaptırımlara rağmen nükleer silah programı üzerindeki çalışmalarını sürdüren Kuzey Kore’de yükselen füze tansiyonu sebebiyle, üçüncü Dünya Savaşı’nın bu sene ya da önümüzdeki sene çıkacağını öne sürdü.

"BU SAVAŞ DİĞER İKİ DÜNYA SAVAŞINDAN DAHA VAHŞİ, KANLI OLACAK"

New York Post'ta yer alan habere göre, videoda “Küresel anlamda gerçekleşecek ekonomik ve çevresel yıkıma hazırlanın” uyarısında bulunarak, “Kore yarımadasında muhtemel bir savaşın izleri gözle görülür hale geldi. Ülkelerin stratejik davranmaya çalıştığını görüyoruz. Ama bu savaş, diğer iki dünya savaşından farklı olarak, daha vahşi, kanlı ve çabuk olacak” ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN DÜNYA MECBUREN DAHİL OLACAK"

Anonymous, olası 3'üncü dünya savaşının, sadece son günlerde ‘tartışan taraflar’ Amerika, Çin ve Kuzey Kore arasında kalmayacağına vurgu yapan “Bu üç büyük gücün karışmasının küresel neticesi olan gerçek bir savaş. Diğer ülkeler mecburen taraf seçmek zorunda kalacaklar” iddiasında bulunuyor.

"ÇİN’İN SABRI BİTECEK, JAPONYA KORE’DEN ÖNCE DAVRANABİLİR"

Anonymous, Çin’in Amerika ve Kuzey Kore arasında kalıp stratejik davranmaya çalıştığını fakat tansiyonun sürekli yükselmesi nedeniyle sabırlarının tükeneceğini öne sürdü.

KUZEY KORE DUR DURAK BİLMİYOR!

Kuzey Kore, ikisi geçen yıl olmak üzere 2006 yılından bu yana 5 nükleer füze denemesi yaptı. 5 Nisan Çarşamba günü de balistik füze denemesinde bulundu. Japonya’ya doğru fırlatılan füze 60 kilometre uçtuktan sonra infilak etmişti.

ABD TOPRAKLARINA KADAR ULAŞAN UZUN MENZİLLİ FÜZELER

Kuzey Kore’nin üzerinde çalıştığı nükleer başlıklı füzelerin menzilinin ABD topraklarına ulaşabildiği belirtiliyor.

ABD Başkanı Donald Trump, eğer Çin Kuzey Kore’ye nükleer silah programından vazgeçme yönünde baskı yapmazsa, ABD’nin Kuzey Kore konusunda tek başına hareket edeceğini ifade etmişti ve ardından ABD Nisan ayında Deniz Kuvvetleri’ne ait bazı savaş gemilerini Kore Yarımadası’na göndermişti.

Kuzey Kore ise bu hamleye karşılık olarak ABD’nin gönderdiği uçak gemisini vurmaya hazır olduğunu duyurmuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler