HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk hayatının faturasını devlete kesti

İngiltere, Devlet Bakanı Robert Halfon’ın Londra’da sevgilisi ile birlikte kaldığı lüks otelin ücretini devlete fatura ettiği skandalıyla çalkalanıyor.

Aşk hayatının faturasını devlete kesti

Muhafazakar Partili Devlet Bakanı Robert Halfon’ın, bir halkla ilişkiler uzmanı olan sevgilisi Alexandra Patterson (30) ile Londra’daki East India Club’da buluştuğu ve bu özel kulüpte kaldıkları odanın ücretini de devletten talep ettiği ortaya çıktı. 46 yaşındaki Halfon’ın 2010 yılında milletvekili seçilmesinden bu yana bu kulüpte geçirdiği geceler için harcadığı toplam 30 bin sterlini (130 bin TL) devletten almayı başardığı açıklandı.

Biz karışmayız

Uzmanlar, bakanın engelli statüsünde olduğu için istediği zaman başka bir yerde geceleme ve bu konaklama masraflarını devlete fatura etme hakkına sahip olduğunu belirtti. Milletvekillerinin harcamalarından sorumlu olan Bağımsız Parlamenter Standartlar Otoritesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Biz sadece odanın ücretini ödüyoruz. Milletvekillerinin o odada ne yapacağına biz karışamayız. Canları isterse o odada 10 kişiyi ağırlarlar” denildi. Evli olan Halfon, geçtiğimiz haftalarda Patterson ile yasak bir ilişki yaşadığını kabul etmişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler