HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ay'daki uzaylı üssü

NASA tarafından sağlanan ay haritasına belirli bir detaya kadar ulaşılabilen Google Moon’daki Ay yüzeyinde sıra sıra dizili barakaların bulunduğu bir askeri üssü andıran görüntüler şaşkınlık yarattı.

Ay'daki uzaylı üssü

Ay’ın Dünya’dan görülmeyen karanlık tarafında bir uzaylı üssü olduğu yönündeki söylentiler yıllardır devam ediyor.

İngiliz Sun gazetesinin yayımladığı görüntülerde, bir vadinin içinde bulunan ve bir askeri havaalanını andıran üssün çevresinde dağlar bulunuyor.

Ayın karanlık yüzeyi ile ilgili müthiş iddia | www.mynet.com/video

Uzmanlar, görüntülerin Bilim adamları, yeni elde edilen kanıtların, Ay’ın bazı astronomların düşündüğü gibi tamamen ölü bir gezegen olmadığını öne sürüyor ve Ay yüzeyinde zaman zaman yoğun bir hareketlilik gözlendiğini belirtiyorlar.
Uzun aralıklarla da olsa Ay yüzeyinde değişiklikler olduğu rapor ediliyor.

LUNA UZAYLI ÜSSÜ

Eski ABD Donanma İstihbarat görevlisi Milton Cooper da, Ay üzerinde bulunan ve istihbaratçıların “Uzaylı Üssü Luna” olarak adlandırıldıkları bir üsten söz etmişti.

Cooper’a göre, Ay’ın uzak kesimlerinde bulunan bu uzaylı üssü Ay’a inen Apollo astronotları tarafından da görülmüş ve filme alınmıştır. Ana gemi adı verilen devasa uzay gemilerinin bulunduğu bu üste, çok büyük makinalar kullanılarak maden çalışmaları yapılmaktadır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler