HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayıya yapılan insanlık dışı işkence izleyenlerin yüreklerini sızlattı

Rusya’nın doğusundaki Kamçatka açıklarındaki Kuril adalarına bağlı Ituruk adasında bir grubun ormanda karşılaştıkları bir ayıya yaptıkları insanlık dışı işkence hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Siberian Times’ın haberine göre, içkiyi fazla kaçıran bir grup yolda rastladıkları bir ayıya altlarındaki ciple kasten çarptıktan sonra hayvanın üstünden tam sekiz kere geçerek işkence yaptıkları yetmezmiş gibi, araçtakilerden biri bir pençesi cipin tekerleklerinin altında sıkışıp kalan hayvanın üstünde tepinerek acımasızca tekmeler savurdu.

Diğer araçtaki bir kadın tarafından kaydedilen dehşet verici görüntülere göre bir şekilde pençesini aracın altından kurtarmayı başaran hayvan o öfkeyle cipin lastiklerini dişleyerek parçaladıktan sonra diğer araca yöneldi.

Araçta bulunan kadınlar korkuyla çığlıklar atarken, ayının üzerlerine geldiğini gören şoför geri geri giderek acıdan çılgına dönmüş olan hayvandan kaçmayı başardı.

Rus polisi görüntülerin internette yayınlanmasından sonra hayvanlardan daha acımasız olmayı başaran saldırganları yakalayarak mahkemeye sevk etti.

Hayvan hakları kuruluşlarının da müdahil olduğu dava çerçevesinde, insanlıklarını unutan kişiler hakkında en az 6 ay hapis cezası isteniyor. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler