HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bekaretini 'en yüksek miktarı bağışlayana' satacak

İngiltere'de yaşayan bir trans kadın, dönüşümünü tamamlamak için bekaretini 'en çok para bağışlayacak kişiye' satacağını açıkladı.

Bekaretini 'en yüksek miktarı bağışlayana' satacak

İngiltere'de yaşayan trans kadın, cinsel dönüşüm ameliyatını karşılayacak kişiye bekaretini satacağını açıkladı. Lila Rose adındaki kadın, bağışın 20 bin dolara çıkmasını umut ettiğini açıklayarak, satın alan kişinin oldukça memnun kalacağını söyledi.

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, Londra'nın batısında yaşayan 25 yaşındaki vlogger Rose, dönüşüm için bir yıldır hormon tedavisi görüyor. Kadın olma sürecinde göğüsleri belirli bir büyüklüğe ulaşmış ancak göğüs ve kalçalarının istediği şekilde büyümesi için 20 bin dolara ihtiyacı var.

Fransa doğumlu olan Rose, "Bekaretimi, ameliyat paramı ödeyecek kişiye vermeye karar verdim." diyor. Rose ayrıca, "Ameliyattan sonra bir marka ve taze bir kadın olacağım ve bekaretimi en yüksek meblağı bağışlayana satmak istiyorum. Bekaretimi kim satın alırsa, ameliyattan sonra onunla birlikte olacağım. Uamrım memnun olur. Ameliyat dönüşümün son aşaması, ama bu kadar parayı ödeyecek durumum yok." ifadelerini kullandı.

Rose, her zaman kadın olmayı istediğini ama muhafazakar Müslüman bir ailede büyüdüğü için nefret ettiği bir şekilde yaşamaya mecbur bırakıldığını söyledi.

3 yıl önce İngiltere'ye taşınan Rose, burada kadın giysileri giymeye ve makyaj yapmaya başladı. İsmini değiştirdikten sonra hormon almaya başlayan Rose, göğüsleri büyümeye ve sesi değişmeye başladığında büyük bir heyecan yaşadığını söyledi. Rose ayrıca YouTube'ta makyaj videoları yayınlamaya başladı. Daha önce bir erkekle birlikte olduğunu söyleyen Rose, ameliyattan sonra ise, tazeleneceğini ifade etti.

Mynet.com

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler