HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Saray’dan cesur karar

Beyaz Saray'daki davette Hollande’ın yanına, kendisi için, “Bu Notre Damme’ın kamburu kılıklı herif, bu kadar güzel kadını ayartabiliyor” diyen komedyen Colbert oturtuldu.

Beyaz Saray’dan cesur karar

Beyaz Saray’daki davete partnerinden ayrıldığı için yalnız giden Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ilginç bir durumla karşılaştı. Hollande’ın yanına “Bu Notre Damme’ın kamburu kılıklı herif, bu kadar güzel kadını ayartabiliyor” diyen komedyen Colbert oturtuldu.

ABD başkanlık konutu olan Beyaz Saray’da önceki gün akşam yemeğiyle ağırlanan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, davete yalnız geldiği için Michelle ve Barack Obama çiftinin arasına oturdu. Michelle Obama’nın bir yanında ise Amerikalı komedyen Stephen Colbert yer aldı.
Amerika’da Comedy Central adlı kanalda her akşam haberlerden sonra politik skeçleri yayınlanan komedyen Stephan Colbert, geçen haftaki programında Hollande için “Segolene Royal, ardından güzel gazeteci Valerie Trierweiler, ardından da güzel aktris Julie Gayet. Fizik olarak, Notre-Damme’ın çanlarını çalan Quasimodo kadar çirkin bir adam, nasıl bu kadar güzel kadını birden ayartır” demişti.

Özgüvenin kanıtı

Obama çifti, Colbert’i Hollande’ın hemen yanına oturtacak cesareti gösterdiler. Hollande’ın aşk skandalı hakkında en ağır ve sert yorumu yapan Colbert, Hollande’ın AFP’nin yayından kaldırdığı çirkin fotoğrafını da yayınlamayı ihmal etmemişti. Fransız medyası, “Elysee’nin bundan haberi var mıydı” sorusunu sorarken, BFM televizyonu haberi, “Eğer Cumhurbaşkanı’nın bundan haberi varsa bu güzel bir espri anlayışı ve kendine güven kanıtı” diye yorumladı.

Gecenin tek first lady’si

Yemekte, Obama’nın şarkıcı Beyonce ile yasak aşk yaşadığı iddialarının first lady’nin keyfini bozmadığı görüldü. First lady, gecede Carolina Herrera imzalı üst kısmı siyah dantelli mavi elbise giydi. Hollande, eşsiz katılmak zorunda kaldığı için Michelle Obama, gecenin tek first lady’si olmanın tadını çıkardı. Obama çiftinin arasının bozuk olduğu, hatta yatakları ayırdığına dair söylenti çıkmıştı. Sonrasında gelen Beyonce iddiasının ise bir paparazzinin yalanı olduğu anlaşılmıştı.

İki kızım var ikisini ayırmam

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, yalnız katıldığı ABD ziyaretinde özel muamele gördü, protokol kuralları ona özel değiştirildi. Obama basın toplantısında bir gazetecinin, “Fransa, ABD’nin Avrupa’daki en iyi müttefiki olma rolünü İngiltere’ye mi kaptırdığı” sorusuna “İki kızım var, ikisi de harika ve mükemmel çocuklar. Ve hiçbir zaman aralarında seçim yapmam” diye esprili bir yanıt verdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler