HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Brüksel'den son dakika patlama haberi!

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan merkez tren istasyonunda patlama meydana geldiği açıklandı. Son dakika habere göre, patlamada ölü ve yaralıların olmadığı belirtildi. Patlamanın ardından tren seferleri durduruldu. Üzerinde canlı bomba yeleği olan bir kişinin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Brüksel polisi tarafından bölge güvenlik kordonu altına alındı.

Belçika Federal Polisi, Brüksel'deki bir tren istasyonunda patlama meydana geldiğini bildirdi. Son dakika habere göre, üzerinde canlı bomba yeleği olan bir kişinin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Öte yandan Belçika Federal Polisliği Sözcüsü Peter De Waele, patlamanın ardından inceleme çalışmalarına başlandığını bildirdi.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜ

BELÇİKA'DAKİ EN BÜYÜK SALDIRI

22 Mart 2016'da da Belçika'nın Brüksel şehrinde Maelbeek/Maalbeek metro istasyonunda ve Brüksel Havalimanı'nda silahlı ve bombalı saldırı düzenlenmişti. Saldırılar sonucunda iki saldırgan ile birlikte 33 kişi hayatını kaybetmiş, 250 kişi yaralanmıştı. Saldırıları terör örgütü IŞİD üstlenmişti.

Saldırıların ardından Belçika Hükûmeti üç günlük ulusal yas ilan etti. Ayrıca, saldırılar Belçika'da gerçekleştirilen en büyük saldırı olarak kayıtlara geçti.


En Çok Aranan Haberler