HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çamurdan evde 1 damat 2 gelin

Irak'ta sevdiği 2 kız ile aynı gün evlenen damat DHA'ya konuştu: "İkisini de seviyordum, ikisiyle de evlenmek istedim"

Çamurdan evde 1 damat 2 gelin
Irak'ın Selahattin şehrine bağlı Beyci ilçesinin Leylek köyünde yaşayan Abdülrahman Naif El-Ubeydi isimli 22 yaşındaki çiftçi, 6 Nisan'da akrabaları da olan İntizar Hattab (15) ve Suad Abdullah (19) ile evlendi.
[ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/camurdan-evde-1-damat-2-gelin-ikisini-de-seviyordum-ikisiyle-de-evlendim/9993/259177/)
Her ikisini de çok sevdiği için vazgeçemediğini söyleyen damat, "Kararı vermekte biraz zorlandım, çok düşündüm ve bir aydan kısa sürede son kararımı verdim. İki kız da benim akrabamdı, ikisini de çok seviyordum" dedi.
Önce bir akrabasının kızını istediklerini ardından da amcasının kızını istediklerini söyleyen Abdülrahman Naif El-Ubeydi, "Her iki akrabamda kızları verdi. Düğün günü gelince amcam diğer kızdan haberdar oldu ve kızı olan Suad Abdullah'ı vermek istemedi. Aşiret liderleri ve köyün önde gelenleri amcamı ikna etti ve evlilik gerçekleşti. Daha önce kızları ile konuşmuştum onlar bu durumu kabul etmişti" diye konuştu.
İki gelinin birlikte kuaföre gidip hazırlıklarını yaptıklarını söyleyen El-Ubeydi, köylünün iki gelini karşılarında görünce şaşırdıklarını ancak daha sonra bu durumu kabullendiklerini; düğünün çok güzel geçtiğini, insanların halaylar çekip eğlendiklerini söyledi.
Eşlerden Suad Abdullah (19) herşeyin normal olup aynı evde yaşadıklarını ancak her birinin ayrı odasının olduğunu söyledi. Diğer eş İntizar Hattab (15) ise kocasının diğer eşiyle herhangi bir sıkıntısının olmadığını, kardeş gibi yaşadıklarını söyledi. Kadınlar, kuma ile yaşamak zorunda kalan kadınlara seslenerek "Birbirinizle iyi geçinin" dedi.
**2 EŞLİ DAMAT: "BEKAR ERKEKLER İKİ KADIN İLE EVLENSİN"**
El-Ubeydi, her iki eşi ile de mutlu olduğunu ve aralarında eşitliği iyi bir şekilde sağladığını belirterek, bekar damatlara da iki evlilik yapmaları çağrısında bulundu.
**GELİNLER EL ELE TUTUŞARAK YÜRÜDÜ**
Haberin duyulduğu ülkelerde büyük bir ilgi ile karşılanan evlilikleri ile ilgili Doğan Haber Ajansı'na konuşan kadınlar, aralarının çok iyi olduğunu, herhangi bir kıskançlık yaşamadıklarını söyleyerek "İkimiz de bu adama aşık olduk ve ona kavuşmak istedik. Bu nedenle birbirimize razı olduk.
Birbirimizi seviyoruz. Eşimizi bize adil davranıyor" dedi. Kadınların röportajın ardından el ele tutuşarak evlerine döndükleri görüldü.
**EV ÇAMURDAN, AİLENİN GEÇİM SIKINTISI VAR**
Eşleri ile çamurdan yapılma, çatısı hasır kaplı evde yaşayan El-Ubeydi, 7 bin dolar harcayarak evlilik yaptığını, çiftçilik ile uğraştığını ve maddi durumunun çok iyi olmadığını söyledi. (DHA)


En Çok Aranan Haberler