HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çinli, Almanya'da dehşet saçtı: Biri avukat iki kişiyi öldürdü

Almanya'nın Düsseldorf kentinde, Yanquing T. (48) adlı Çinli, biri avukat iki kişiyi öldürdü, dört kişiyi yaraladı.

Yanquing T. önce kent merkezindeki bir hukuk bürosuna giderek kadın avukatı bıçakla öldürdü. Delileri yok etmek için hukuk bürosunu ateşe veren Çinli, iki kişiyi daha yaraladıktan sonra oradan uzaklaştı.

Yanquing T.'nin bir yaralama davasında kendisini iyi savunmadığı için kadın avukata karşı önceden dava açtığı belirlendi.

İKİNCİ HEDEFİ YİNE HUKUK BÜROSUYDU

Sonra Düsseldorf yakınlarındaki Erkrath kasabasına giden Çinli, daha önce davasına bakmayı kabul etmeyen başka bir avukatın bürosunda çalışan sekreteri öldürdü. Bir kişiyi de yaraladı. Arka arkaya işlenen bu cinayetler Alman polisini alarma geçirdi. Polis kısa sürede zanlının kimliğini tespit etti. Zanlı ile ilgili adreslere baskın yapıldı ama zanlıya ulaşılamadı.

PİZZACI ŞANS ESERİ KURTULDU

Bu sırada, yanında çok sayıda bıçak ve iki tabanca bulunan Yanquing T.'nin Düsseldorf'tan 90 kilometre uzaklıkta, Hollanda sınırındaki Goch kentinde bir pizzacıya saldırdığı haberi geldi. Burada, eskiden yanında çalışan pizzacıyı öldürmek istedi. Ancak pizzacı ve iki kızı ile saldırgan arasında arbede yaşandı. Yanquing T., pizzacının kızlarından birini gaz tabancasıyla yaraladı. Bu sırada olay yerine gelen polisler, Çinliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler