HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çıplaklar gemisinde tecavüz

ABD'de çıplaklar için özel düzenlenen deniz seyahatinde çalışan Endonezyalı Pujayasa, ABD'li bir yolcuya sözleri yüzünden tecavüz ettiğini itiraf etti.

Çıplaklar gemisinde tecavüz

ABD 'nin Florida eyaletinde bir seyahat gemisinde çalışan Endonezyalı Ketut Pujayasa, çıplaklar için özel düzenlenen deniz seyahatinde ABD'li bir yolcuya tecavüz ettiğini ve denize atmaya çalıştığını itiraf etti.

FBI tarafından gözaltına alınan Pujayasa, ismi açıklanmayan kadının odasına gece yarısı ana anahtarı kullanarak girdiğini ve kadına saldırdığını açıkladı.

Odalara servis yapan Pujayasa, 14 Şubat sabahı kadının kahvaltısını servis etmek için kapısını çaldığını ve kadının, "Bir dakika bekle o. çocuğu" diye seslenmesinin ardından saldırmaya karar verdiğini belirtti. FBI sözcüsü David Nunez, yerel gazeteye yaptığı açıklamada, "Pujayasa, yolcunun seslenişi kendisi ve ailesini aşağıladığı için sinirlendirdiğini söyledi" diye açıkladı.

"BALKONDA DÖNMESİNİ BEKLEDİ"

Pujayasa'nın polise, kadını güvertede gördüğünde saldırmak istediğini ancak çok kalabalık olduğunu söyledi.

Kadının odasına gece ana anahtarı kullanarak giren Pujayasa, odanın balkonunda kadının dönmesini beklediğini ve döndüğünde kurbanına laptopla vurduğunu ve telefon kablosuyla boğmaya çalıştığını açıkladı.

Saldırgan ayrıca, kurbanın karşılık verdiğini ve cinsel organına vurduğunu belirtti. Saldırgan Pujayasa ayrıca, kadını denize atmak istediğini de polise itiraf etti.

Saldırıya uğrayan kadının, başka bir yolcunun odanın kapısını çalmasının ardından korkan Pujayasa'nın başka bir balkona atlamasıyla kurtulduğu belirtildi.

Olayın ardından geminin Honduras limanına yanaştığı ve kurbanın hava yoluyla Florida hastanesine sevk edildiği belirtildi. Güvenlik güçleri Pujayasa'yı, gemi ABD sınırlarına girinceye kadar gözaltında tutulduğu vurgulandı. Saldırganın tecavüz ve cinayete teşebbüs suçlarının yargılanacağı açıklandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler