HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çöpte uyuyan evsiz, atıldığı kamyonda ezilerek öldü

İrlanda'nın başkenti Dublin'de 43 yaşındaki Polanyalı bir evsiz, çöp bidonuyla atıldığı çöp kamyonununda ezilerek can verdi.

Çöpte uyuyan evsiz, atıldığı kamyonda ezilerek öldü

Henryk Piotrowski adlı adamın uyuduğu çöp bidonu, Perşembe günü temizlik görevlilerince çöp kamyonuna boşaltıldı.

Piotrowski'nin ezilmiş cesedi ertesi gün kamyon çöp işleme tesisine boşaltılırken farkedildi.Tesiste çalışanların, karşılaştıkları manzara karşısında dehşete düştükleri belirtiliyor. Polis yetkilileri, olaya şüpheyle yaklaşmadıklarını, Piotrowski'nin gece ısınmak için kağıt ve diğer geri dönüştürülebilir çöple dolu bidonda uyuduğunun tahmin edildiğini belirtti.İrlandalı yetkililer, üzerinden Polonya kimliği çıkan Piotrowski'nin ailesini bulabilmek için Polonya büyükelçiği ile temasa geçti ve Interpol'den yardım istedi.

Yüksek işsizlik

İrlanda, Avrupa Birliği'nin 2004'teki genişleme dalgasından sonra Polonyalı göçmen akınına uğradı.İrlanda'daki en büyük azınlık grubu haline gelen Polonyalıların sayısı İngilizlerin sayısını geçti.2011'deki sayımda İrlanda'da 120 binden fazla Polonyalı göçmenin yaşadığı belirlendi. Ancak İrlanda'daki resesyon bu göçmenlere ağır bir darbe vurdu.2008'de bankacılık krizi sonrası inşaat sektörünün de çökmesi sonucu inşaatlarda çalışan birçok göçmen işsiz kaldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler