HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Dağınık kadın' selfie çekti Twitter'ı salladı

ABD'li Alyssa adlı genç kadının Twitter'da şık elbisesiyle çektiği fotoğrafı binlerce kez paylaşıldı. Sebebi ise elbisesinin güzelliği değil; odasının dağınıklıydı.

'Dağınık kadın' selfie çekti Twitter'ı salladı

Ayna karşısında elbisesini çeken ABD'li bir Twitter kullanıcısının çektiği selfie hiç beklenmedik şekilde popüler oldu. Genç kadının odasının dağınıklığı sosyal medyanın gündemine oturdu.

SİYAH ŞIK ELBİSESİYLE AYNANIN KARŞISINA GEÇEREK SELFIE ÇEKTİ

ABD'nin Louisiana kentinde yaşayan Alyssa Bordelon siyah şık bir elbiseyle ayna karşısına geçerek bir fotoğrafını çekti ve Twitter üzerinden paylaştığı kareye "Akşam yemeğine gidiyorum çünkü bu elbiseyi giymek için bir nedene ihtiyacım vardı" dedi. Fotoğraf için binlerce yorum ve paylaşım yapıldı ancak bu ilgi elbiseye değil, kadının dağınık odasına idi.

22 Aralık tarihinde paylaşılan bu fotoğraf bugüne kadar 4 bin 585 kez retweet edildi, 9 binden fazla beğeni aldı.

TWITTER'I 'DELİRTTİ'

Twitter kullanıcıları bu karmaşa karşısında kelimenin tam anlamıyla 'delirdi.'

Kullanıcılar fotoğrafın belli noktalarına zoom yaparak dağınıklığın içindeki en anlamsız objeyi bulma yarışına girdi. Bir kullanıcı yere saçılmış şekerlemeye dikkat çekerken, bir diğeri ise yerdeki kahverengi şeyin fare olduğunu iddia etti.

TEMİZLİKÇİ TUTMAK İÇİN PARA TOPLADI

Binlerce yorumla karşı karşıya kalan Bordelon, "Bana odamı toplamamı söylüyorsunuz ama bu sizi hiç ilgilendirmez. Dağınık olduğum için bana mide bulandırıcı, işe yaramaz biri olduğumu söylemeyin" diyerek tepki gösterdi.

Bununla yetinmeyen genç kadın krizi fırsata çevirmeye karar verdi. Independent gazetesinde yer alan habere göre Bordelon, GoFundMe sitesinde kampanya açarak, insanlardan kendisine temizlikçi tutması için para yardımı yapmasını istedi. Bu sayde 65 dolar toplayan genç kadın, kampanyayı sona erdirdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler