HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Darbe girişimini önceden yazan Rubin, Erdoğan'ı tehdit etti

Darbe girişimini daha önceden ortaya atan ABD'li neo-con yazar Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha hedef alarak, resmi sosyal medya hesabından tehdit etti. Eski Pentagon yetkilisi Rubin, Twitter'da Erdoğan'a yönelik "İlginç bir ironi, idam cezasını geri getirmek ve sonrada ilk kurbanı olmak" ifadelerini kullandığı mesajında, Erdoğan'ı etiketledi. Rubin, mesajlarının sonuna #Hayır etiketini koydu.

Darbe girişimini önceden yazan Rubin, Erdoğan'ı tehdit etti

Oda Tv'de yer alan habere göre, ​Rubin, ayrıca Erdoğan'a yönelik "Erdoğan sürekli Nazi Almanyasından söz ediyor. Reichstag fire denen parlamento binasının yanmasını bile taklit etti" ifadelerini de paylaştı.

İFADELERİNİN SONUNA 'HAYIR' ETİKETİ KOYDU

Rubin, sonuna #Hayır etiketini de koyarak paylaştığı mesajında "Para olduğu zaman kalabalıklar büyük. Para bittiğinde, İmralı'da hücreye mi?" dedi.

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ÖNCESİ VERDİĞİ MESAJLARLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Rubin, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi, 'ulusalcılar darbe hazırlığında' iddiasını ortaya atmıştı.

RUBİN, DAHA ÖNCE DE BENZER HAMLELERDE BULUNMUŞTU

Rubin, daha önce de sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almış ve Erdoğan hakkında Türkçe mesajlar paylaşmıştı.

'YOLSUZLUK YAPMASA…'

Rubin, "Recep Tayyip Erdoğan, artık yolun sonuna geldi. Erdoğan yolsuzluklar yapmasa ve cehalet içinde olmasaydi, insanlar kendisine hakaret etmezlerdi" demişti.


En Çok Aranan Haberler