HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Drew Amca'dan basketbol dersi

İçecek firmalarının NBA oyuncularını reklamlarında kullanmaları alışılageldik bir durum.

'Drew Amca'dan basketbol dersi

ABD'li bir içecek firması yine reklam kampanyasında NBA'de yılın çaylağı seçilen Kyrie Irving'i kullandı. Ama bu sefer farklı bir şekilde.

Reklam kampanyasını diğerlerinden farklı kılan yanı ise, 20 yaşındaki Kyrie'nin aslında NBA'de yılın çaylağı seçilen Kyrie Irving olarak değil, plastik makyajla, beyaz saçlarla yaşlandırılarak 'Drew Amca' olarak oynaması oldu.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Drew-Amca-dan-basketbol-dersi/1452414/)

Bloomfield New Jersey'de çekilen reklamda, insanlar olayın bir reklam kampanyası olduğunu anlamasın diye de güzel bir hikaye kurgulanmış. Buna göre çekim ekibi aslında Kevin isimli bir basketbolcu hakkında belgesel çekiyor ve 'Drew Amca' da Kevin'in amcası olarak tanıtılıp oyuna dahil ediliyor.

Böylelikle bir belgesel çekimi için maç yaptıklarını sanan sokak basketbolcuları, gerçek oyuncunun Kevin değil de Drew Amca olduğunu maçın sonuna kadar anlayamıyorlar. Başlarda gerçekten yaşlı bir amcadan beklenen bir performans sergileyerek, pasları ve şutları kaçıran 'Drew Amca' oyunun sonlarına doğru ipleri eline alıyor ve ortaya eğlenceli görüntüler çıkıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler