HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya şampiyonun şok görüntüleri

Dünyaca ünlü İngiliz orta sıklet boks şampiyonu Ricky Hatton, burnundan kokain çekerken görüntülendi.

Dünya şampiyonun şok görüntüleri
Dünyaca ünlü İngiliz orta sıklet boks şampiyonu Ricky Hatton, burnundan kokain çekerken görüntülendi.Hatton’un kokain patisindeki görüntüleri ülkede şok etkisi yarattı.
Ülkesinde tüm zamanların en iyi boksörleri arasında gösterilen İngiliz Ricky Hatton, Manchester’daki bir otelde 10 saat süren bir içki ve koain aleminde burnundan kokain çekerken görüntülendi.
Ülkede şok etkisi yaratan görüntülerde, 31 yaşındaki milli şampiyon Hatton, masa üzerinde yan yana 7 sıra halinde bulunan kokaini bir kartla ayırıp burnuna çekerken görülüyor.
Kokain çekme işlemini gece boyunca tam 3 kez sürdüren Hatton’ın odasında beyaz etekli genç bir kadın da göze çarpıyor.
**KENDİ SONUNU HAZIRLIYOR**
Nişanlısı Jennifer Dooley ve 9 yaşındaki oğluyla birlikte yaşayan Hatton’un kokain çekerken gösteren görüntülerin, ünlü boksorün dünya genelindeki milyonlarca hayranında hayal kırıklığı yaratacağı belirtiliyor.
Hatton’u kokain kullandığı açıklayan yakın arkadaşı İrlanda kadın boks şampiyonu Emma Bowe,“Bunu onu iyiliği için yapıyorum. Eğer böyle devam ederse kendisini öldürecek.Çok acele yardıma ihtiyacı var. Onun için gerçtekten edişeleniyorum” şeklinde ifade etti.
DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler