HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Duvarı delip genç kadına tecavüze kalkıştı

İngiltere bir bakım evinde gece vardiyasında çalışan 20 yaşındaki genç kadının, bakımevinde kalan bir şizofreni hastasının cinsel saldırısına uğramasını konuşuyor.

Duvarı delip genç kadına tecavüze kalkıştı

Daily Mail'in haberine göre, bir bakım evinde gece vardiyasında çalışan 20 yaşındaki genç kadın, bakımevinde kalan bir şizofreni hastasının cinsel saldırısına uğradı. Kendisini banyoya kilitleyen Jemma Rixon ismindeki görevli, kendisine tecavüz etmek isteyen şizofreni hastasının duvarı delerek içeri girmesi üzerine tek çare olarak camdan atladı.

Dehşet gecesinin sonunda omurgasını kıran Rixon, yaşananları şöyle anlattı:

"Orada gece tek başıma kalmamam gerekiyordu ama beni tek başıma bıraktılar. 30 yaşındaki Craig Cantwell, başının ağrıdığını söyleyince odaya ilaç odasına götürdüm. Gerekli evrakları doldururken kendisini ve beni içeriye kilitledi. Korktuğumu belli etmemeye çalıştım ve aşağıya bir fincan çay içmeye inebileceğimizi söyledim. Aniden bana doğru hamle yaptı ve banyoya gidip yere uzanmamı söyledi. Beni öldüreceğini ve bana fahişe diyeceğini söyledi. Korkudan ürpermiştim. Ancak hiçbir şey yapmama fırsat vermeden beni yumruklamaya başladı. Yüzünü ve boynunu tırnaklarımla çizdim. Ardından banyoya gidip kendimi içeri kilitledim. Artık güvende olduğumu sanıyordum ve polisi aramaya çalışıyordum. Ancak sandalye kullanarak duvarı deldi. Başka çarem kalmadığını anlayınca kendimi camdan aşağıya attım."

Travma sonrası stres bozukluğu yaşayan genç kadın hala Antidepresan ilaçlar kullanıyor ve geceleri rüyadan ağlayarak uyandığını söylüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler