HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

El Bab'dan korkunç video: IŞİD teröristi kendi ölümünü çekti

El Bab çevresinde Türk özel kuvvetlerine ateş açıp başına taktığı kamerayla da olanları görüntüleyen IŞİD teröristi, tam o anda imha edildi.

El Bab çevresinde Türk özel kuvvetlerine ateş açıp başına taktığı kamerayla da olanları görüntüleyen IŞİD teröristi, tam o anda imha edildi. Bölgedeki diğer militanların da öldürülmesiyle görüntüler ele geçirildi.

ABDULLAH AĞAR TWITTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Türkiye'nin sınır ötesi harekâtı Fırat Kalkanı ile IŞİD'in kökünün kazındığı El Bab'dan yeni bir görüntü var. Görüntüyü, güvenlik uzmanı Abdullah Ağar Twitter hesabından paylaştı.

Başına bir kamera takan IŞİD teröristi, bölgedeki Türk özel kuvvetlerine Bizi silahıyla ateş açıyor. Ancak tam o anda bir keskin nişancı tarafından vuruluyor ve kendi ölümünü çekmek zorunda kalıyor.

Bölgedeki tüm teröristleri öldüren özel kuvvetler, hem görüntüleri hem de silahları ele geçirdi.

PROPAGANDA VİDEOSU

Terör örgütü, söz konusu görüntüleri propaganda amaçlı kullanıyor.

Güvenlik uzmanı Ağar, görüntüye Özgür Şehit isimli yeni kitabında yer verdi.

24 Ağustos'un ilk saatlerinde Karkamış'tan Suriye topraklarındaki Cerablus'a girilmesiyle başlayan Fırat Kalkanı Harekâtı'nda kısa sürede Cerablus-Azez hattı IŞİD teröristlerinden temizlendi. 90 kilometrelik hat daha sonra güneye doğru genişledi ve 13 Şubat'ta El Bab'da terör örgütü IŞİD'in kökü kazındı. Operasyonda, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleriyle Türk özel kuvvetleri yer aldı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler