HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan, Katar krizi için devreye girdi

Körfez'i olduğu kadar dünya gündemini de sarsan Katar krizine ilişkin Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan son açıklamada, dün akşam telefonla yapılan görüşmelerin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve yeni Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın bölgede Katar ekseninde yaşanan gerilimin sona erdirilmesine yönelik çabaların artırılmasına karar verdikleri belirtildi.

Türkiye ve Suudi Arabistan Katar ekseninde yaşanan gerilimin sona erdirilmesi konusunda çabaların artırılmasına karar verdi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgide, dün akşam telefonla yapılan görüşmelerin ardından "Bölgede Katar ekseninde yaşanan gerilimin sona erdirilmesine yönelik çabaların artırılması hususunda mutabık kalındı "denildi.

ERDOĞAN VE KRAL SELMAN HAMBURG'DA YÜZ YÜZE GÖRÜŞECEK

Prens Muhammed bin Selman'a veliaht prenslik görevinde başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suud Kralı Selman'ın G20 vesilesiyle Hamburg'da yüz yüze görüşmeyi kararlaştırdıkları öğrenildi.

Telefon görüşmelerinde, Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerinin önümüzdeki süreçte daha da güçlendirilmesi konusunda kararlılık vurgulandı.

Bölgede Katar ekseninde yaşanan gerilimin sona erdirilmesine yönelik çabaların artırılması hususunda mutabık kalındı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler