HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'dan Rusya ziyareti öncesi Putin'e Suriye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 günlük kritik ziyaretlerin ilk durağı olan Rusya’ya gidiyor. Erdoğan, Rusya ziyareti öncesi, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Rusya ziyaretinin ana gündemi olan Suriye'deki gelişmelere ilişkin kritik değerlendirmeler yaptı. Erdoğan, ziyaret öncesi Putin'in 'Suriye'de askeri çözüm' açıklamasının üzerine çok konuşulacak bir yorum yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya, Kuveyt ve Katar ziyaretleri başladı. Erdoğan, 3 günlük kritik ziyaretlerin ilk durağı Rusya’ya gidiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'ya hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilere açıklama yapıyor.

Erdoğan, bir muhabirin kendisine yönelttiği, ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'Suriye'de askeri yöntemlerle çözüm mümkün değil' açıklamasına yönelik "Dünyayı aldatma yöntemlerine gitmeyelim. Bu bölgeyi en iyi tanıyan biziz. Bazı gerçekler farklı söyleniyor. Biz bu bölgede olanı biteni A'dan Z'ye biliyoruz. Dünya ahmak değil, şu anda Amerika'nın Suriye'nin kuzeyinde 5 üssü var ve şimdi Rakka'ya da hazırlıyorlar. Rusya'nın 5 tane var. ABD, Suriye'ye 3 bin 500 TIR silah getirdi. Bunlar ortada" dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler