HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eş değiştiren çiftin hikayesi sosyal medyayı salladı

ABD'de yaşayan ve düzenli olarak eş değiştirme partilerine katılan evli çiftin hikayesi sosyal medyada gündem yarattı.

Eş değiştiren çiftin hikayesi sosyal medyayı salladı

Düzenli olarak eş değiştirme partilerine katılan ABD'li çiftin açıklamaları, duyanları hayrete düşürüyor. Birbirlerinin diğer çiftlerle eş değiştirmelerine izin veren Holli ve Michael Bell'in hikâyesi, sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

ABD'nin Los Angeles kentinde yaşayan Holli Bell (32) ile Michael Bell (38) yedi yıldır birlikte. Holli'nin önceki eşinden 14 yaşında bir oğlu, Michael'ın ise 12 yaşında bir kızı var. İngiliz basınındaki haberlere göre, 18 yaşından beri eş değiştirme partilerine katılan Michael, yedi yıl önce tanıştığı Holli'yi bu partilere katılmaya üç ayda ikna etmiş. Çift üç yıl sonra ise evlenmeye karar vermiş.

Holli, "Michael bir kadını çekici bulup bulmadığını bana söyleyebiliyor. Ya da tam tersi... Her çift böyle şeyler düşünür. Biz bunu paylaşabildiğimiz için çok şanslıyız" diyor. Michael ise, "Holli ve ben duygusal olarak tek eşliyiz. Aşık olacak birini aramıyoruz" diyor ve Tinder gibi çöpçatanlık uygulamalarından "çok sayıda yeni cinsel partner bulduklarını" belirtiyor.

Ancak çiftin bu rahatsız edici derecedeki 'rahatlığına' tepkili olanların sayısı da az değil. Hatta bir meslektaşı, bu nedenle şikayet ettiği Michael'ın çalıştığı tıbbi araştırma şirketinden kovulmasına sebep olmuş.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler