HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşcinsel başkomiser vahşeti

Almanya'da eşcinsel olduğu öne sürülen başkomiser Detlev G, internet tanıştığı iş adamını öldürüp, cesedi parçalara küçük parçaladı

Eşcinsel başkomiser vahşeti

Almanya'da eşcinsel olduğu öne sürülen Thüringen Eyaleti Suç Dairesi'nde görevli başkomiser Detlev G’nin internet tanıştığı 59 yaşındaki iş adamını öldürüp, cesedi parçalara küçük parçalara ayırarak evinde gömdüğü ortaya çıktı. Alman medyasının kurbanının etinden bazı parçaları da yediği öne sürdüğü Başkomiser Detlev G.’nin, gözaltına alındığını bildirdi.

Alman medyası tüyler ürperten olayın Hannover'de yaşayan iş adamından haber alamayan yakınlarının durumu polise bildirmesi üzerine ortaya çıktığını bildirdi. Adı açıklanmayan iş adamının 4 Kasım'da internet üzerinden tanıştığı bir başkomiser tarafından öldürüldüğü belirlendi. Alınan izin ile evinde arama yapılan başkomiserin kurbanının cesedini küçük parçalara ayırdığı ve Sachsen eyaletindeki evinde sakladığı belirlendi. Alman medyası, Dresden Emniyet Müdürü Dieter Kroll’a dayanarak iş adamının kendisini öldürtmek için internette eşcinsellere yönelik anormal fantezilerin paylaştığı bir site üzerinden arayışlara girdiği ve karşısına çıkan Detlev G. sayesinde amacına ulaştığına ilişkin iddialarını yayınladı.

Cinayeti itiraf eden başkomiser Detlev G.’nin kurbanı boğazından ağır yaralayarak öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırdığı, bunları video kamera ile görüntülediği iddia edildi. Alman gazete ve televizyonları başkomiser Detlev G.’nin öldürdüğü kurbanının etinden bazı parçaları yediğini iddia etti.