HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski Kanada Savunma Bakanı Paul Hellyer'in 'Uzaylı' açıklaması

Kanada eski Savunma Bakanı'ndan sıradışı teknoloji açıklaması.

Eski Kanada Savunma Bakanı Paul Hellyer'in 'Uzaylı' açıklaması

Eski Kanada Savunma Bakanı Paul Hellyer, geçtiğimiz cumartesi günü Rusya'da bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, 80 çeşit uzaylının olduğunu, çok uzun süredir bizimle birlikte yaşadıklarını ancak savaşçıl yanımızı ve çevreyi kirletme yönümüzü değiştirmediğimiz sürece de teknolojilerini bizimle paylaşmayacaklarını öne sürdü.

90 yaşındaki eski Bakan'ın söylediklerine göre, dünyamızda yaşayan uzaylılarla ilgili bilgiler şöyle:

- Uzaylılar genellikle Venüs, Mars gezegenleri ve Satürn'ün uydularından geliyor
- 80 çeşit uzaylı var. Ancak Dünya'ya binlerce yıldan bu yana 4 tür uzaylı geldi
- Bazı uzaylılar bize benziyor. Ancak bazıları ise bizim açımızdan bakarsak yaratığı andırıyor.
- "Tall Whites" olarak adlandırılan bir uzaylı türü ise Amerikan Hava Kuvvetleri'nin Nevada'daki üssünde çalışıyor. Ancak insan gibi görünüyor.
- Uzaylılar federasyonu davet edilmedikten sonra insanlarla iletişime geçmeyecekler.
- Uzaylılar federasyonu insanların Dünya'daki doğaya davranış biçiminden ötürü hayal kırıklığı içindeler.

Habertürk'ün haberine göre, ilk olarak uzaylılarla ilgili düşünlerini 2005 yılında aktaran Hellyer, binlerce yıldır bizimle birlikte yaşayan ve Dünya'mızı ziyaret eden uzaylıların savunma harcamalarına çok para harcayıp, evsiz ve yardıma muhtaç insanlara yardım etmemizi yadırgadığını iddia etti.

'Uzaylılarla barış için evrenin yararına olacak teknolojileri geliştirmeliyiz'
Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Kurucusu Haktan AKDOĞAN:

Paul Hellyer'in açıklamasına kesinlikle katılıyorum. Uzaylılar çok gelişmiş olan teknolojilerini insanoğluyla paylaşmak istemiyorlar. Çünkü dünya üzerinde geliştirilen agresif teknolojiler, savaş teknolojileriyle uzaylılar insan türünün savaşçıl bir tür olduğunun mesajını aldılar. İnsanoğlunun barışçıl bir tür olmasını bekliyorlar; böyle olduğunda açık temas olacak ve bizimle gelişmiş teknolojilerini paylaşacaklar. Bunun sağlanabilmesi için dünya insanı olup, bu gerçeğin farkına varıp, barışçıl bir toplum barışçıl bir dünya olmalıyız. Savaş veya evrene zarar veren her türlü kötü teknolojiden vazgeçilmesi, bunun yerine insanlığın ve evrenin yararına olacak teknolojilerin geliştirilmesi gerekiyor. Uzaylıların insanlarla teknolojilerini paylaşmasını sağlayacak şey bu.

'Onlar uzaylıdır, biz onlara onlar bize benzer'
Türkücü Mustafa TOPALOĞLU:

İnsanlara anlata anlata bir yerde buluşamadık. Gele gele bir türlü gelemediler geldiğim yere. Aslında aynı yerdeyiz. Bazen burada bazen orada. Onlar da arasıra burada arasıra orada. Hayat bir hikayedir bir orada bir burada. Diyeceksiniz ki ne var orada? Olanlar... Ne var burada? Olanlar... Olanlarla olanlar birbirini oranlar. Orantılı olmak bir oranda ben gibidir. Bene benzer. Onlar uzaylıdır, biz onlara onlar bize benzer. Canlılar hep gezer ama bir mağaradır bilinmeyen o da anlamamazlık anlaşılmazlık beni üzer. Şarkılarla anlattık, sözlerimizle anlattık, özümüzle anlattık, gözümüzle anlattık. Bu anlamamazlık hem beni üzer hem de seni. Ben bütün anlamayanlara diyorum ki vay seni seni. Bir noktadır kainatın evreni. Sağlığımda ey insanlar biraz anlayın biraz dinleyin beni. Diyeceğim budur.

Artık daha fazla görülecekler
Şarkıcı Reyhan KARACA:

2012'den sonra çok daha fazla görüneceği açıklanmıştı. Artık daha da fazla göreceğiz ufoları. Yıllardır savaş pilotlarının gördüğünü de biliyoruz. Hatta önemli TV kanallarına konuk olup konuştular. Burada ortada kanıtlayan bir fotoğraf yok ama gören insanlar var. Hatta peşine helikopter bile gönderilmiş. Ufo olup olmadığına karar verecek olan sonuçta NASA. Türkiye'de de TÜBİTAK karar veriyor. Bizim bildiğimiz 2012'den sonra ufoların insanlara Türkiye'de de dünyada da daha fazla görüneceğiydi. Bu dönem daha da fazla göreceğiz.

'Uzaylılar interneti yavaşlatması uçuk bir hayal'
İnternet Teknolojileri Derneği Başkanı Mustafa AKGÜL:

Uzaylıların dünyaya etkisi olabilecekse interneti yavaşlatmakla kalmazlar, tümden durdurur, yaşama daha büyük zarar verirlerdi. İnternet onlar için oyuncak olurdu. Uçuk bir hayal. Uzaylıların interneti yavaşlatması, ancak masallara konu olur. Dünyaya etki edebilecek böylesi etkin güçleri varsa ki yalnızca internete müdahale ettiler diye kendimizi çok şanslı saymalıyız. Niyetleri uyarmaksa ve kötü niyetliyseler de herhalde böylesi basit şeyle uğraşmazlar. Uzaylılar o kadar güçlüyse internet onlar için oyuncak olur. Daha büyük müdahaleler yaparlar. İnternet, talebin yüksek olması, virüsler, kötü yazılımlar, insanların kullanım hatası yavaşlatır. Güney ışınları vs. interneti yavaşlatmış olabilir ama sanmıyorum. Uzaydan müdahale için çok akıllı ve güçlü olmaları lazım ki bu güçlerini de böylesi basit şeylere harcamazlar.

'Önce uzaylıların varlığını kanıtlasın'
Akdeniz Üniversitesi Uzay Bilimleri ve Teknolojileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeki EKER:

"Kanadalı eski bakanın, 'internetin yavaşlığı uzaylılardan kaynaklanıyor' şeklindeki iddiaları saçmalıktır. Önce uzaylıların varlığını kanıtlamak gerekir. Bilimsel olarak uzalyıların varlığı kanıtlanmamıştır ve insanoğlundan başka uzaya çıkan yoktur. Uzaylılar, bilim kurgu filmlerinden başka nerede var ki? Dolayısıyla bu tür açıklamalar spekülasyondan başka birşey değildir, bilimsel hiçbir değeri yoktur."

Bu sadece film senaryosu olur'
İstanbul Teknik Üniversitesi Uzay Mühendisliği Anabilim Dalı Prof. Dr. Alim Rüstem ASLAN:

Her defasında 'uzaylılar biziz' diyorum. Eğer Mars'ta ya da diğer gezegenlerde birileri yaşamış olsaydı 'uzaylı' biz olurduk. Bunca yıllık bilimsel araştırmalar ve teknolojik gelişmelere bakıldığında uzaylı varlığı kanıtlanırdı. Yok öyle bir şey. Haliyle, 'interneti uzaylılar yavaşlatıyor' şeklindeki iddialar, olsa olsa iyi bir film senaryosu olabilir. Ciddiye alınmamalı...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler