HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evlatlık verilmesine yardım ettiği çocuk, spikeri canlı yayında ağlattı

7 sene önce kimsesiz bir çocuğun hikayesini programına taşıyan televizyoncu Gloria Campos, bu sayede hayatını değiştirdiği çocuğu, yıllar sonra tekrar karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı.

‘Wednesday's Child' adlı yardım kuruluşunun bakımını üstlendiği 8 yaşındaki Ke'onte Cook isimli çocuğun öyküsü, ilk defa 7 yıl önce Channel 8'deki Gloria Campos'un programında yayınlanmıştı. 2 yıl sonra Cook'la tekrar buluşan Campos, kimsesiz çocuğun yaşadığı başarız evlatlık verilme deneyimlerini ve hayal kırıklıklarını ekrana taşımıştı. Ke'onte 2. kez ekrana çıkınca, dokunaklı hikayesini milyonlara duyururken, bir de onu çok seven bir aileye kavuştu. Ke'onte'yi televizyonda görür görmez oğulları gibi seven Carol ve Scott Cook çifti, onu evlat edinmeye karar verdi. Onu ekranda ilk gördüklerinde adeta kendilerine hitaben konuştuğunu düşünen Cook çifti, Ke'onte'yi Allah'ın bir hediyesi olarak görüyorlar.

Yaşadığı olumsuz deneyimlerden sonra ağır psikolojik ilaçlar kullanan Ke'onte, şimdi çok sağlıklı. Koşuyor ve dans ediyor. 14 yaşındaki Ke'onte, Gloria'nın çabaları olmasaydı, mutlu bir aileye kavuşamayacağını, kötü bir hayatı olacağını ifade ediyor.

Televizyoncu Gloria Campos, 25 yıldır, 350 kimsesiz çocuğun hikayesini programına taşıdı. Bu sayede ekrana çıkan çocukların yüzde 75'i, iyi bir aile sahibi oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler