HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Facebook canlı yayınında cinayet işledi

ABD'de Steven Stephens adlı siyahi, 74 yaşındaki bir başka siyahiyi öldürdü. Stephens, cinayeti işlerken bir yandan da Facebook'ta canlı yayın yaptı. Kan donduran cinayet, Hristiyanlıktaki en büyük bayramlardan kabul edilen Paskalya Günü'nde gerçekleşti. Cleveland polisine göre, 74 yaşındaki Robert Godwin adlı sihayi yol kenarında durduran Stephens, cinayeti işledikten sonra telefonunu kapatarak, izini kaybettirdi.

74 yaşındaki Robert Godwin'i öldüren Steven Stephens adlı siyahi, cinayeti Facebook'ta canlı yayında gerçekleştirdi. Hristiyanlıktaki en büyük bayramlardan kabul edilen Paskalya Günü'nde gerçekleşen cinayet, kan dondurdu.

Cleveland polisine göre, Stephens, cinayeti işledikten sonra telefonunu kapatarak, izini kaybettirdi.

POLİSTEN HALKA UYARI: SOKAĞA ÇIKMAYIN

Cleveland halkını sokağa çıkmamaları konusunda uyaran polis, Facebook canlı yayını sırasında yaptığı telefon konuşmasında 13 kişiyi daha öldürdüğünü ifade eden Stephens'in yakalanması için geniş çaplı arama başlattı.

Stephens'in kız arkadaşının güvenlik güçleriyle ortak hareket ettiği belirti.

Facebook yetkilileri, sakıncalı olduğu için söz konusu videoyu yayından kaldırdıklarını ve şüpheli ile ilgili bilgileri güvenlik birimleriyle paylaştıklarını açıkladı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler