HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Facebook'a yaşını inandıramıyor!

Amerika'da yaşayan Marguerite Joseph, dürüstlüğü nedeniyle Facebook'la sorun yaşıyor ve internet sitesi tarafından yalan söylemeye zorlanıyor.

Facebook'a yaşını inandıramıyor!

Marguerite tam 104 yaşında ve arkadaşlarıyla görüşmek için Facebook'u kullanıyor. Fakat site bir türlü 104 yaşındaki Marguerite Joseph'in yaşına inanmıyor ve profiline müdahale ederek düzenliyor. Marguerite ise doğru yaşını girmekte kararlı.

Marguerite Joseph'in torunu Gail Marlov, büyükannesinin 1908 doğumlu olduğunu, bu bilgiyle siteye üye olduğunu fakat Facebook'un doğum tarihini 1928 olarak değiştirdiğini söylüyor.

Marguerite’nin yeğeni ise, bu garip itiraz nedeniyle Facebok’un kurucusu Mark Zuckerberg’e mesaj atmış ancak yanıt alamamış.

Marlov, sitenin gerçek yaşı her girmek istediklerinde kendilerine hata mesajı gönderdiğini ve ve bu yüzden daha düşük bir yaş girmek zorunda kaldıklarını söylüyor.

Facebook’un yaşlı üyesi nisan ayında 105 yaşına girecek. Marguerite’nin sitede 84 fotografı ve 109 arkadaşı bulunuyor ve bütün mesajlara yanıt vermeye çalışıyor. Son olarak sitede Marguerite'nin yaşı 99 olarak görülüyor.

Marguerite Joseph'in gözleri görmüyor ve sağır. Facebook'taki bilgileri ve gelen mesajları torunundan öğreniyor.

Tüm haberler

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler