HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Firari hırsız filmde oynayınca yakalandı

ABD'de şartlı tahliye koşullarına uymadığı için aranan eski bir banka soyguncusu düşük bütçeli bir korku filminde kendi ismiyle oynayınca yakalandı.

Firari hırsız filmde oynayınca yakalandı

ABD'de şartlı tahliye koşullarına uymadığı için aranan eski bir banka soyguncusu düşük bütçeli bir korku filminde kendi ismiyle oynayınca yakalandı. 44 yaşındaki Jason Stange "Marla Mae" adlı filmde dengesiz davranan bir doktoru canlandırıyor.

Washington eyaletinde yayımlanan bir gazetede Stange'in fotoğraflarıyla birlikte filmin çekim aşamasını ele alan bir haber yer aldı. Haberi gören polis Stange'i tanıdı ve film setine yakın bir restoranda gözaltına alındı.

Stange 2006'daki bir banka soygunundan suçlu olduğunu itiraf etmiş ve 10 yıla yakın hapis cezası almıştı.

"Yetenekli aktör"

Jason Stange geçen yıl şartlı tahliye edildiği sırada kalması gereken eve gitmeyince hakkında tutuklama emri çıktı. Filmin yapımcısı Brandon Roberts, Stange'in yetenekli bir aktör olduğunu, diğer oyuncular ve film ekibi tarafından da sevildiğini belirtti.

Roberts oyuncu seçimi aşamasında çok iyi bir performans sergileyen Stange'e daha iyi uysun diye senaryonun yeniden yazıldığını ve olanlara karşın 2016'da gösterime girecek filmde oynatacağını söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler