HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

First Lady Melania Trump eşini dürterek uyardı

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania, Beyaz Saray’daki ilk Paskalya Yortusu‘na ev sahipliğini yaptı. Ancak Melania Trump’ın, First Lady olarak düzenlediği en önemli etkinlik olan Paskalya kutlamalarına Trump’ın ‘unutkanlığı’ damga vurdu. Trump ve eşi Melania'nın, Beyaz Saray'daki ilk Paskalya töreninde gerçekleşen komik bir olay sosyal medyanın dilinde. Trump ABD ulusal marşının okunması sırasında elini kalbine götürmeyi unutunca, eşi Melania Trump, başkanı dürterek uyardı.

Paskalya tavşanıyla birlikte ABD ulusal marşının okunması için Beyaz Saray balkonundaki yerini alan Trump, yine yaptığı 'ilginçliklerle' sosyal medyanın dilinden kurtulamadı.

Trump, diğer ABD’lilerden farklı olarak, marş başlayınca elini kalbinin üzerine götürmedi.

MELANIA TRUMP, DÜRTEREK UYARMAK ZORUNDA KALDI

Trump’ın bu hatasını fark eden Trump, eşini ‘kolundan dürterek’ uyarmak zorunda kaldı.

ABD Başkanı Trump, Paskalya oyunları oynayan çocuklara hakemlik yaparken, Melania Trump, Beyaz Saray’ı dolduran küçük misafirlerine masal okudu.

FIRST LADY'NİN HAREKETLERİ DAHA ÖNCE DE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Trump'ın başkanlık koltuğunu devraldığı, 20 Ocak'ta gerçekleşen yemin töreni sırasında, kürsüde eşi Donald Trump'ın hemen arkasında bulunan Melania Trump'ın, eşi Donald Trump'ın kendisine baktığı anda gülümsemesi, döndüğü anda da birden bire suratını asmasının ardından, Melania Trump'ın eşini sevmediği, zoraki bir birliktelikleri olduğu yönünde iddialar konuşulmaya başlanmıştı.

Medya-Beyaz Saray savaşı kızıştı, Trump'ın danışmanları birbirine düştü.


En Çok Aranan Haberler