HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fransa'nın yeni first lady'si Brigitte Macron'un 'gençlik' ve 'güzellik' sırrı

Fransa'nın yeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ülkenin en genç Cumhurbaşkanı oldu. Fransa'nın en genç Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, eşinin zaferinden daha çok konuşuluyor. Özellikle eşiyle arasındaki 24 yaş farkına rağmen genç görünümü, düzgün fiziği ve giyim tarzıyla da çok konuşuluyor. Uzmanlara göre Macron kendisinden 24 yaş küçük eşinin yanında genç görünebilmek için bir dizi işlem yaptırıyor.

Fransa'nın yeni first lady'si Brigitte Macron'un 'gençlik' ve 'güzellik' sırrı

Fransa'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, aşırı sağın sembol ismi Marine Le Pen'i alt eden Emanuelle Macron'un zaferi kadar, kendisinden 24 yaş büyük olan lise öğretmeni eşi Brigitte Macron dünya basının gündeminde. First lady Macron, yaşından oldukça genç görünmesiyle dikkat çekerken, yüzüne ve vücuduna birtakım estetik cerrahi müdahaleleri yaptırdığı da söylentiler arasında...

İngiliz Daily Mail gazetesinin yakın markajına giren Macron'un 'en az 10 yaş' genç göründüğü ve yaşından bu denli genç görünmek için giyimine kadar estetik operasyonlara da başvurduğu iddia edildi.

"EN AZ 10 YAŞ GENÇ GÖRÜNÜYOR"

Estetik uzmanı Dr. Julian de Silva, Daily Mail'e yaptığı açıklamada, "Macron genç görünmek için çok uğraşıyor ve olduğundan 10 yaş daha genç görünüyor" ifadelerini kullandı.

Gazete, Cumhurbaşkanı Macron ile 14 yaşındayken tanışan ve 2007 yılında evlenen 3 çocuk ve 7 torun sahibi Brigitte Macron'un giyim tarzı da son derece spor olmasının, genç görünmesinde önemli bir faktör olduğunu yazdı ve Macron'un yaşından genç görünmek için uyguladığı yöntemleri estetik uzmanlarına sordu.

İşte estetik cerrahi uzmanlarına göre Macron'un genç görünmesinin perde arkasındaki işlemler:

-Yüzünde botox var

-Yanak dolgusu ve burun estetiği yaptırdığı düşünülüyor-

-Dişleri sonradan yapılmış

-Saçlarında ekleme olduğu düşünülüyor


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler