HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gamze'den kötü haber: Acılarına daha fazla dayanamadı

Almanya’nın Baden-Württemberg Eyaleti’ndeki Hemmingen kentinde, erken yaşlanma hastası (progeria) Gamze Yağar (17) yaşamını yitirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de buluşan hatta sanat ve spor dünyasından sayısız ünlünün de ziyaret ettiği Gamze Yağar için sosyal medya üzerinde de yüzbinlerce takipçisi olan hayran kulüpleri kurulmuştu. Alman medyası tarafından yakından takip edilen Gamze'nin yaşamını anlatan televizyon programları da yapılmıştı.

Hastalığına rağmen yaşama sevinciyle herkese örnek olan Gamze’nin cenazesi Hemmingen DİTİB Camisi’nde kılınacak cenaze namazından sonra ailesinin memleketi Kayseri’ye götürülerek toprağa verilecek. Baba Metin Yağar, DHA’ya yaptığı açıklamada, Gamze dün akşam (27 Haziran) evimizde, annesinin kollarında can verdi. Bir süredir zaten çok acısı vardı. Ağrılara artık dayanamıyordu. Gamze’yi milyonlarca kişi tanıyor ve seviyordu; hepimizin başı sağolsun dedi.

HERKESİN SEVDİĞİ BİRİYDİ

Gamze, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de buluşmuştu, ayrıca sanat ve spor dünyasından sayısız ünlü Gamze’yi ziyaret etmişti. Sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi olan Gamze için hayran kulüpleri kurulmuştu.

Alman medyasının yakından takip ettiği Gamze’nin yaşamını anlatan televizyon programları yapılmıştı. Gamze, 2013 yılında Köln’de düzenlenen Gamze’yi Sevenler Gecesi’nde, DHA’ya, bugüne kadar kendisini en mutlu eden şeyin peruk alınması olduğunu söylemişti. Gamze, Artık saçlarımı tarayabiliyor ve istediğim tokayı takıyorum diyerek duygularını ifade etmişti. (DHA)


En Çok Aranan Haberler