HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençliğin kaynağını buldu

Dr. Jeffrey Life 69 yaşındaki bir adamın yüzüne sahip ama vücudu 20'li yaşlardaki bir vücut geliştirici gibi...

Gençliğin kaynağını buldu
60'ından sonra hayatını vücut geliştirmeye adayan doktorun soyadı 'Life' da 'hayat anlamına geliyor.
Jeffrey Life'ın fotoğraflarını ilk gördüğünüzde Photoshop mahareti olduğunu düşünebilirsiniz ancak gördükleriniz tamamen gerçek. Ancak 60'lı yaşlarında yaşadığı aydınlanma sonucu fitness'a merak saran Dr. Life'ın bu sonuca ulaşma yoluysa pek de doğal değil.
Sporun yanında hormonların da desteğini alan Life, 9 yıl önce şeker hastalığının sınırında ve aşırı kilolu bir yaşam sürerken bir dergide gördüğü 12 haftalık antrenman programıyla değişim kararı aldı. 3 ayın sonunda 11 kilo veren ve vücudundaki yağ oranını azaltan doktor istediği sonuca ulaşsa da 64 yaşına geldiğinde antropoz yüzünden vücudu artık kas tutamamaya ve küçülmeye başladı.
**HORMON TAKVİYESİNİN RİSKİ BÜYÜK**
Genç ve kaslı bir vücut hayalinden vazgeçmeyen Life, testosteron ve büyüme hormonları alarak, diyet yaparak ve haftada 6 günlük ağır bir antremanla vücut çalışmaya devam etti.
Bununla beraber vücut geliştirme tutkunu doktor amacına ulaşsa da uzmanlar hormon takviyesinin riskleri konusunda uyarıyorlar. Testosteron prostatta büyümeye neden olabildiği gibi ve büyüme hormonları da kansere ve şeker hastalığına yakalanma olasılığını arttırıyor. Hatta birçok doktor ileri yaşlarda düşük testosteron seviyesinin doğal olduğunu söylüyor.
Bütün bu uyarılara aldırmadan hayatına devam eden Life ise mesleki olarak da kendini yaşlanmayı önleme çalışmalarına adadı. Şu an ayda bin 500 doları da kendi tedavisi için harcıyor.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler