HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gerçek Amerikan sapığı!

ABD’de liseli bir genç, eski kız arkadaşının yeni bir sevgilisi olduğunu öğrenince cinnet geçirdi.

Gerçek Amerikan sapığı!

Amerikan Sapığı filminin hayranı olan Brian White, eline geçirdiği baltayla, eski sevgilisinin gözü önünde erkek arkadaşını ve annesini katletti. Detroit kentinin yakınlarındaki sakin bir kasaba olarak bilinen Livonia’da yaşanan olayda, 19 yaşındaki White, saplantı haline getirdiği eski sevgilisi Desiree Staperfene’nin yeni bir erkek arkadaşı olduğunu öğrenince çıldırdı.

White, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü 17 yaşındaki Desiree’nin evine sabah erken saatlerde baskın düzenledi. Elindeki baltayla ilk önce genç kızın 46 yaşındaki annesi Angela’yı öldüren White, daha sonra Desiree’nin erkek arkadaşı Jacob Burns’e saldırdı. White, 19 yaşındaki Jacob’u kafasına baltayla vurarak öldürdü.

Eski sevgilisinin gözü önünde baltalı katliam yapan White, daha sonra silahla intihar etti. Desiree, tanık olduğu dehşetin ardından kaçarak kurtulmayı başardı.

“AMERİKAN SAPIĞI” HAYRANI

Polis, evde yaptığı incelemelerin ardından Desiree’nin sağlık durumununiyi olduğunu ancak psikolojik travma geçirdiğini belirtti. Başlatılan soruşturma kapsamında, Douglas’ın 2000 yılında çekilen “Amerikan Sapığı” filminden etkilenmiş olabileceği ifade edildi. White’ın filmin hayranı olduğu, hatta cinayetler esnasında filmde geçen, “Sana deli olduğumdan bahsetmiş miydim” ifadesini kullandığı öne sürüldü.

White ve Desiree’nin, cinayetlerden birkaç hafta önce ayrıldıkları ve White’ın bu süre boyunca Facebook sayfasında iç dünyasını yansıtan birçok mesaj yazdığı ifade edildi. Bunlar arasında, “Yaptığım her hata için sokaktaki gölgeleri tekmeliyorum” ifadesi yer alıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler