HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gerrard: Liverpool'dan ayrılabilirim

Liverpool'un 34 yaşındaki kaptanı, kendisine yeni bir sözleşme önerilmemesi halinde sezon sonunda başka bir kulübe transfer olabileceğini söyledi.

Gerrard: Liverpool'dan ayrılabilirim

Adı adeta Liverpool ile özdeşleşmiş olan Steven Gerrard, kaptanlığını yaptığı kulüpten ayrılabileceğini söyledi.

Daily Mail ve Daily Telegraph gazetelerine konuşan Gerrard, "Bu yaz futbolu bırakmayacağım. Futbol hayatım sürecek. Liverpool'da mı yoksa başka bir yerde mi süreceğini bekleyip göreceğiz. Bu, Liverpool'un kararı olacak" dedi.

34 yaşındaki Gerrard'ın yaklaşık 700 maçta formasını giydiği Liverpool ile olan sözleşmesi Mayıs ayında sona eriyor.

Kulübü ise henüz Liverpool'un kaptanına yeni bir sözleşme önermedi.

Gerrard dokuz yaşında Liverpool'un futbol akademisine girdi ve kariyeri boyunca başka bir takımın formasını giymedi.

İngiltere'nin son 20 yılda yetiştirdiği en önemli oyuncularından olan Gerrard, Temmuz ayında geçmişte kaptanlığını da yaptığı milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

Sturridge'e övgüSteven Gerrard, iki İngiliz gazetesine verdiği mülakatlarda İngiltere milli takımında da forma giyen takım arkadaşı Daniel Sturridge'i de övdü.

Gerrard Sturridge'in, "muhtemelen birlikte oynadığı en iyi İngiliz golcü" olduğunu söyledi.

Liverpool'un kaptanı, kulübün sezon başında transfer ettiği Mario Balotelli'ye de destek verdi, İtalyan forvetin zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.

Gerrard, Temmuz ayında Liverpool'dan Barcelona'ya transfer olan Luis Suarez'in, FIFA'nın "Dünyada Yılın Futbolcusu" ödülü için belirlediği 23 kişilik aday listesinde olmamasına da şaşırdığını vurguladı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler