HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Geyiğe çarpan uçak acil iniş yaptı!

Amerika Hava Yollarına ait bir uçak, kalkış yaptığı sırada havaalanının yakınında bulunan bir yol üzerinde geyiğe çarptığı için acil iniş yapmak zorunda kaldı.

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde AmerikaHava Yolları'na ait bir uçak, havalimanından kalkış yaptığı sırada yoldaki bir geyiğe çarptı. Acil iniş izni isteyerek havaalanına geri dönen uçağa yangın ihtimaline karşı köpük sıkıldı. Uçaktakiler güvenli bir şekilde tahliye edildi.

ACİL İNİŞ ÇAĞRISI YAPTI

Amerika Havacılık Dairesi yaptığı açıklamada, bugün saat 12:05 sularında CarolinaCharlotte Douglas Uluslararası Havalimanı'ndan içinde 40 yolcu ve 4 mürettebat bulunan CRJ 700 tipi uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra havaalanı yakında bulunan bir yol üzerinde olan bir geyiğe çarptı. Uçak acil iniş çağrısı yaptıktan sonra havaalanına güvenli bir şekilde iniş yaptı. Tüm yolcular ve mürettebat güvenli bir şekilde uçaktan tahliye edildi.

YANGIN İHTİMALİ NEDENİYLE KÖPÜK SIKILDI

Uçaktan yakıt sızdığı için her hangi bir yangın ihtimaline karşın itfaiye görevlileri tarafından uçağa köpük döküldü.Kazadan sonra otobüs ile terminale götürülen yolcular başka bir uçak ile seyahatlerine devam ettiler.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler