HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Göbeği açık' Tayland kralı Almanya'da alışverişte

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, Almanya'nın Münih kentinde alışveriş yaparken gizlice çekilen görüntüleriyle yine gündeme oturdu. Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, Almanya'nın Münih kentinde alışveriş yaparken görüntülendi. Tayland vatandaşlarının sadece askeri üniformayla görmeye alıştığı 64 yaşındaki Kral'ın Münih'te alışveriş sırasında üzerine giydiği kıyafet ilgi çekti.

'Göbeği açık' Tayland kralı Almanya'da alışverişte

Alman Bild gazetesi, Kral'ın için 'gizli memleketi' olarak isimlendirdiği Münih kentinde istediği gibi giyinmeyi tercih ettiğini yazdı.

SEVGİLİSİ ALIŞVERİŞTE TAYLAND KRALINI YALNIZ BIRAKMADI

40 milyar dolar serveti olduğuna inanılan Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn'a Münih'teki alışveriş sırasında Goi isimli sevgilisi eşlik etti.

Daha önce yayınlanan bir diğer fotoğrafta Kral, düşük belli pantolonu, atleti ve dövmeleriyle kameralara yakalanmıştı.

DAHA ÖNCE UÇAKTAN GÖBEĞİ AÇIK TİŞÖRTLE İNDİĞİ GÖRÜNTÜ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Kral, Tayland Kraliyet Havayolları’nın uçağına binmeden önce önüne serilen kırmızı halıda yürümüş uçuş ekibi ve görevlileri selamlamıştı.

O dönem prens konumundaki Maha Vajiralongkorn, Münih havalimanında bu halde görüntülenince Tayland'da büyük eleştiri toplamıştı.

Tayland eski Kralı Bhumibol Adulyadej, 13 Ekim'de hayatını kaybetmişti. 70 yıl boyunca tahtta kalan Bhumibol, dünyanın en uzun süre görev yapan kralı unvanına sahipti.

Maha Vajiralongkorn, 1972 yılında prens ilan edilmişti. Geleneklere uygun olarak 1978 yılında bir dönem bir Budist tapınağında inzivaya çekilen prens, daha sonra kraliyet hava kuvvetleri ve donanmasında görev yapmıştı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler