HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamile kadın şehrin göbeğinde doğurdu

İngiltere'nin Birmingham kenti ilginç bir olaya sahne oldu. Hamile bir kadın şehrin tam göbeğinde, kalabalığın ortasında doğum yapmak zorunda kaldı.

Hamile kadın şehrin göbeğinde doğurdu

Mynet Dış Haberler Servisi

İngiltere'nin Birmingham kentinde yaşanan bu ilginç olay uzun süre unutulamayacak cinsten. Şehir merkezinde ve günün en kalabalık saatlerinde hamile bir kadın doğum yaptı.

O sırada bölgeden geçen bir doktorun yardımıyla caddenin ortasına yatırılan hamile kadın, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında doğum yapmaya başladı. Ambulans geldiğinde çoktan başlamış olan doğuma, görevli sağlık memurları sadece kadının etrafına çarşaflardan perde oluşturarak yardımcı olabildi.

Çevredekilerin başlarda sokak sanatçılarının bir performansı zannettiği olayın, dünyaya yeni gözlerini açan kız bebeğin çığlıklarının duyulmasıyla, ne kadar gerçek olduğu anlaşıldı.

Şehrin göbeğindeki doğumdan geriye etrafta bulunanların cep telefonu kameralarıyla çektiği bu fotoğraflar kaldı. Kimliği henüz bilinmeyen şanslı anne ve kızının sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler