HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hitler'in hayatı dizi oluyor

8 bölümlük dizide Hitler'i kimin canlandıracağı henüz belli değil.

Hitler'in hayatı dizi oluyor

Alman prodüksiyon şirketi teamWorx, Adolf Hitler’in hayatını anlatan sekiz bölümlük bir TV dizisi yapacağını açıkladı. Dizide 1914 yılından başlayarak Hitler’in kim olduğu, özel hayatı, ideolojisi, O’nu Yahudi soykırımına iten nedenler, halk arasında nasıl bir etki yarattığı ele alınacak ve dizi 1945’de Hitler’in intiharıyla sona erecek. 15.3 milyon Euro bütçe ayrılan dizinin iki yılda çekilmesi planlanıyor.

Dizi sadece Almanya’da değil, İngiltere ve Amerika’da da çekilecek. Senaryosu Alman tarihçi Thomas Weber’in “Hitler’in ilk savaşı” adlı kitabına dayandırılarak yazılan diziye çekimler sırasında tarihçilerden oluşan bir ekip de eşlik edecek. Niki Stein ve Hark Bohm, rejiyi üstlenecek. Hitler’i kimin canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Planlanan Hitler dizisinin prodüktörü Nico Hofmann, dizide Hitler’in hayatındaki, kritik anlarla, dönüm noktalarına yer verileceğini ve 20. Yüzyılda nasıl bir kitle katliamcısına dönüştüğüne ışık tutulacağını söyledi. Hitler’in iktidarı ele geçirmesinden hemen sonra o zamana kadarki hayatını konu alan iki bölümlük bir mini dizi yapılmıştı. "Hitler: The Rise of Evil"adlı filmde Hitler’i İngiliz oyuncu Robert Carlyle canlandırmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler