HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hollande onunla da mı aşk yaşadı

Başı sevgilileriyle ilgili skandallardan kurtulmayan Fransa Cumhurbaşkanı hakkında bir iddia daha çıktı.

Hollande onunla da mı aşk yaşadı

Hollande’ın geçen pazar Paris Belediye Başkanı seçilen Anne Hidalgo’dan bir çocuğu olduğu iddia ediliyor.

4 çocuğunun annesi Segolene Royal’i gazeteci Valerie Trierweiler ile aldatan, geçen ocak ayında ise Trierweiler’a aktris Julie Gayet ile ihanet ettiği ortaya çıkan FransaCumhurbaşkanı François Hollande’ın (59) başı yeni bir iddia ile dertte. Bu sefer İsviçre gazetelerinde gizli çocuk iddiası ortaya çıktı.

MITTERRAND GİBİ GİZLİ ÇOCUĞU VAR

Hollande’ın getirdiği yüksek vergiler nedeniyle İsviçre vatandaşlığına başvurarak bu ülkeye yerleşen Fransız işadamı Xavier Kemlin, İsviçre Les Observateurs haber sitesine verdiği röportajda, geçen pazar günkü seçimlerde yüzde 54.5 oyla Sosyalist Parti’den Paris Belediye Başkanı seçilen Anne Hidalgo’nun (54) Cumhurbaşkanı Hollande’dan bir çocuğunun olduğunu iddia etti. Daha önce de Valerie Trierweiler hakkında “Halkın vergileri ile Elysee’de oturuyor” diye suç duyurusunda bulunan Kemlin, “Hollande’ın da tıpkı Mitterrand (eski Fransa cumhurbaşkanlarından François Mitterrand) gibi gizli bir çocuğu var. Bu hikâyenin ne olduğunu bilmiyorum. Bir dönem birlikte olduklarını ve bir çocuk sahibi olduklarını bütün gazeteler biliyor. Ama yazmıyorlar. Hollande kamu adamı olduktan sonra artık bu onun özel hayatı değil. Bu çocuk şimdi cumhurbaşkanı çocuğu olduğu için koruma ve diğer masrafları olsa gerek. Bunları kim ödüyor? Bu açıklansın” dedi. Kemlin, Hidalgo’nun Paris başarısını da Hollande ile ilişkisine bağlayarak “Çocuk yardımı ödememek için mi Hidalgo’ya bu makam önerildi. Fransa, arka odalarda metres ilişkilerinin yaşandığı bir monarşi ile yönetiliyor” diye ekledi. İki evliliğinden üç çocuğu olduğu bilinen Hidalgo, henüz yorum yapmadı.

FRANSA BASINI SUSKUN

Fransız basını dedikodu hakkında suskun kaldı. Geçen eylül ayında Express dergisi, belediye başkanı adayı Hidalgo’nun 1990 yılında tanıştığı Hollande sayesinde 2000 yılında parti sekreteri olduğunu, 2002 yılında da Hollande’dan bir bebek beklediği dedikodularının yayıldığını yazmıştı. Express’e göre söylenti o dönem, Hollande’ın 4 çocuğunun annesi Segelone Royal’in kulağına kadar gitti. Royal, Hidalgo’yu “Kocamı cazibenle kullanmaktan vazgeç” diyerek uyardı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler