HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Hükümet kapatılsın' diyen Trump için öneri: Telefonu elinden alınsın

ABD'li senatör Bob Corker, hükümetin bu sonbahar düşebileceği yönünde tweet atan ABD Başkanı Donald Trump'ın cep telefonunun elinden alınmasını teklif etti. ABD'li Cumhuriyetçi senatörler, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'le gerçekleştirdikleri bir toplantıda Trump'ın bu sonbahar hükümetin düşebileceği yönünde attığı tweet'le ilgili şikayette bulundu.

'Hükümet kapatılsın' diyen Trump için öneri: Telefonu elinden alınsın

ABD'li senatör Bob Corker'dan konuyla ilgili ilginç bir 'çözüm' önerisi geldi.

'TRUMP'IN IPHONE'UNU ELİNDEN ALMANIN İYİ BİR ŞEY OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Corker, Trump'ın cep telefonunun elinden alınmasını teklif etti. Toplantının ardından gazetecilere konuşan Corker "Trump'ın iPhone'unu elinden almanın iyi bir şey olacağını düşünüyorum, daha sonra yalnızca Beyaz Saray tarafından onaylı tweetler olur. Attığı tweet yapıcı değil. Bunlar hiçbir zaman olmaması gereken şeyler. İtibarımıza, yapıdaki bize yönelik güvene zarar veriyor" ifadelerini kullandı.

Trump bundan önce Cumhuriyetçilerin Senato'da 1 trilyon dolarlık harcama kanunun geçmesi için 60 oyluk sınıra ulaşma konusunda verdiği ödünleri eleştirerek Twitter'dan "Ya 2018'de Cumhuriyetçi senatörleri seçin ya da kuralları şimdi yüzde 51 oranında değiştirin. Ülkemizin dağınıklığı toplamak için eylül ayında iyi bir şekilde 'kapatılmaya' ihtiyacı var" mesajını paylaşmıştı.


En Çok Aranan Haberler