HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiliz siyasetçinin seks skandalında 2.perde

Ülkeyi sarsan skandalda yeni görüntüler ortaya çıktı.

Lord Sewel'ın istifa etmesine nedne olan seks skandalını ortaya çıkaran The Sun, Sewel'ın evinde verdiği seks partisinde çekilen yeni görüntüleri yayınladı.

İngiltere’de Lordlar Kamarası’nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan John Sewel'ın evinde verdiği seks partisinde çekilen yeni gelişme.

Skandalı ortaya çıkan The Sun gazetesi, 69 yaşındaki Lord Sewel’in hayat kadınlarıyla çekilen video görüntülerini yayınladı.

Evli olan ve ikisi üvey, dört çocuğu bulunan Gilcomstoun Lordu Sewel’in Westminster’daki dairesinde çekildiği belirtilen videoda, “Yoldan çıkmak istiyorum” dediği duyuluyor.

Görüntülerde Lord Sewel’in rulo haline getirdiği bir banknot yardımıyla beyaz, toz halindeki bir maddeyi burnuna çektiği görülüyor.

IRKÇI SÖZLER

45 dakikalık videoda, "Bu akşam genç Asyalı bir kadın bulabilirdik ama boş verin” diyen Sewel, daha sonra da Asyalı kadınların masum göründüğünü ancak aslında "fahişe" olduklarını söylüyor.

İngiltere eski Başbakanı Tony Blair’a yakınlığı ile tanınan Lord Sewel’in hayat kadınlarına bir gece için 200’er sterlin ödeme yaptığı belirtildi.

CAMERON VE BLAIR'A İTHAMLAR

Eski bakanlardan olan lordların davranış standartlarını yargılamaktan sorumlu olan komitenin başkanlığını da yapan Sewel, videoda, Başbakan David Cameron ile Londra Belediye Başkanı Boris Johnson’a yönelik çok sert ithamlar da bulunuyor. Videoda elinde sigara, üzerinde turuncu bir sütyen ve deri ceketle görülen Sewel, Cameron için “Gelmiş geçmiş en yüzeysel başbakan” ifadesini kullanıyor.

Sewel ayrıca, Tony Blair için "George Bush'la (ABD eski başkanı) aşk ilişkisi yaşıyor" derken, Blair'in eşi Cherie için de "para takıntılı" ifadesini kullanıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler