HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiltere hemşire şokunu atlatamadı

Cambridge Düşesi Kate'in tedavi gördüğü hastanede çalışan ve kendisine telefon şakası yapılan 2 çocuk annesi, hemşire Jacintha Saldanha'nın intiharının ülkede yarattığı şok etkisi atlatılamadı.

İngiltere hemşire şokunu atlatamadı

Hemşirenin çalıştığı Kral VII. Edward Hastanesi, bir Avustralya radyosundan iki sunucunun Kraliçe II. Elizabeth ile Prens Charles'in seslerini taklit ederek hemşireyi aradığı ve hamile olan Cambridge Düşesi Kate'in sağlık durumunu sorduklarını bildirdi.

Hemşire Saldanha'nın telefonu yanıtladığı halde Düşes Kate'in sağlık durumuyla ilgili bilgi vermediği belirtildi.
Prens William ve eşi de hemşirenin ölümünden dolayı çok üzgün olduklarını açıklarken, Avustralya Başbakanı Julia Gillard da hemşirenin işletilmesi ve intiharını 'korkunç bir trajedi' olarak nitelendirdi.

Hemşire Jacintha Saldanha'nın intiharından önce canlı yayın şakasını yayınlayan 2Day FM Genel Müdürü, programın yayınını durdurduklarını, sunucuların şok içinde olduğunu açıklandı.

Öte yandan hemşirenin ailesi de yaşananların şokunu üzerinden atabilmiş değil. Jacintha Saldanha'nın 14 yaşındaki kızı Lisha'nın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştığı mesajıyla annesini çok özlediğini ve onu çok sevdiğini yazdı.


En Çok Aranan Haberler